holding out for tomorrow

jag gör det jag trivs med bäst och alltid ha gjort. låsit mig fast framför datorn, nikotin, te och courtney love. oboy, jag känner mig som 13 - 16 igen.. det var inte så längesen.. det var det verkligen inte. och vad jag fick dagarna att sluta i och var jag vaknade upp på mornarna kan jag inte föreställa mig att göra idag. skönt att det livet är över.
idag känner jag mig väldigt lat som ha sjukanmält mig för 1½ timmas lektion.. jag borde ta skolan på allvar för en gångs skull och fixa detta. men jag kräver mycket tid och kunskap för att lära mig någonting... och motivation är det sista jag har. jag är alldeles för impulsiv och tror inte på att saker och ting ska ta tid.. jag tror på att det slutligen ska fixa sig men jag gör inte så mycket för att ta mig dit... hmm.. jag behöver nog en spark i ansiktet så jag kvicknar till. jag önskar att jag hade ett läshuvud... men min hjärna är alltid på semester någon helt annan stans!
jag tycker dessutom att min engelska bok är alldeles för lågstadie klass för mig... läs texten och svara på frågor om texten.. kan jag inte få läsa en bok och redovisa den? skriva några noveller och se på en film utan text? nej, jag måste läsa om en kvinnlig pilot som med sin kvinnliga kraft lyckats och sedan översätta ord som cockpit.... det går inte att översätta! kan inte vara lite fint väder så jag kan traska ut på en promenad? nej. min lathet tar mig verkligen ingen stans idag... jag borde verkligen sätta igång med samhälls ekonomin, veckorna går ju... jag ska vara klar 5 juni..
tre månader är en ganska kort tidsplan för engelska, samhäll, natur, dator och matte... jag fixar nog allt och även om jag hade VG i matte A så är min hjärna helt oberörd av att fortsätta! jag kommer inte fixa matten.. vart är min motivation idag egentligen? vart tod mitt läshuvud vägen? jag fixade hela sveriges politik, demokrati, brott & straff, partier & ideologier och EU på en dag.. men nu står jag helt still i samhälls ekonomin och orkar inte ens läsa om den kvinnliga piloten i engelska boken! så tråkigt att jag spricker. måste gå till biblioteket och låna några engelska böcker... också hitta några böcker som specialiserar sig på ekosystemet och göra en powerpoint presentation om hur det skulle funka leva fullt ut helt ekoligiskt i dagens samhälle, vilket gör att jag arbetar tillsammans med natur, samhäll och dator... kanske borde göra lite överkurs och göra hela arbetet på engelska.. itressant.. nu ska jag sluta tjata och hämta hem min hjärna från semestern och mitt gamla tonårsliv... fast jag hade hellre velat dricka vin me vera & tess och lyssna på bra musik. JAJA. hej då

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0