ILL BE ON THE OTHER SIDE .

idag har det också varit en bra dag.. blev ett litet extra möte med en annan uppe på skolan och allt har format sig.
var ute och käka med tess.. sen kom vera och åt upp våra bröd... men det var fint...
det var massvis med sol idag och jag har gått i en tunn tunn tröja hela dagen. känns som om jag har varit ute i princip hela tiden idag med. fick kirrat ett par kängor också... kängor och stövlar är nog de bästa skorna som finns... plus att man kan ha det precis allt.. enligt mig.. allt från pyamas till festklänningen.. jag borde döpa om min blogg till marys mode.. och alla stackars "DIY" bloggare sitter hemma och gråter i skräck om att jag ska konkurrera ut dem..
imorgon kommer äntligen fabian till göteborg igen... då ska vi snusa och mysa i solen.. pick nick för hela slanten. eller så får ni kika in i min blogg på söndag, då kommer jag skriva i detalj vad vi har gjort... då får vi nog ge min blogg ett nytt namn.. och precis alla kommer att sitta och gråta av avundsjuka eftersom att vi är det abolut perfekta paret.
åh åh! idag hade vi fika på skolan också... vi åt kladdkaka och fruktsallad.. jag åt mest fruksallad... kladdkakan var också god... men man blir så mätt... idag känns det som om jag har ätit mycket... för sen åt jag och coffe i bamba (ni läste rätt).
MMMM... sen har jag nog inte ätit mer... jo.. jag kanske åt gröt till frukost...
slingan på hönö är i alla fall helt underbar just nu... massa små fåglar och ekorrar bland träden.. fjärilar, nyckelpigor, humlor... och gässen har fått sina ungar så dom simmar som små galningar i strandkanten. allt är grönt... träden är prydda med nyfödda löv... jag gillar det!
nej. nu ska jag sluta sitta här tjata innan jag bli vårsentimental och vill supa mig full på sockerdricka... då får jag hicka... ah.. det är nästan maniskt idag. imorgon ska jag upp halv sju och gå till jobbet... och tolv timmar efter det kommer fabian.. nu ska jag kolla på när solen går ned i havet från min balkong! TATA
psst. jag och fabian har varit bullar i åtta månader idag....... shhhhhhhhhhhh

kapris

känns som om jag har gjort mycket idag. som just precis nu när jag skulle sätta mig smidigt framför datorn slog jag i mitt knä hårt som fan och fick en flodhästkänsla över mig. men det är okej!
jag har varit på två möten och de gick jätte bra ännu en gång. det är skönt att det äntligen händer något. ska vara på ett möte imorgon bitti, men jag har fullkomligt glömt av vad jag ska dit och göra.. jag vet inte vad jag behöver ta med mig! jag tror det har med något tidsbegränsning att göra.. jag minns verkligen inte! jag har inte antecknat det och emma har inte precis på sin arbetstelefon nu. tänk om jag glömmer något viktigt papper? jag blir så trött på min hjärna.
annars har det verkligen varit en bra dag idag. har varit ute med kaisa idag jätte mycket och länge.. plockat maskrosor och sånt.. gått två var runt slingan.. gått från öckerö.. blåst såpbubblor och klappat myst med plommon(kaninen). köpt tågbiljetter till fabians student i juni för 95 spänn x2000, adoreble.
det känns som om det blir väldigt mycket denna veckan.. möten, jobba torsdag - eventuellt lördag, fabian kommer (hurra), passa kaisa, ta en hejdå-öl med jesper innan han åker till usa och gifter sig i la med en snygg brud, träffa mimmsson och dela kuddar med fabian.
DET LUKTAR VÅR på min altan.. kanske för att pappa o tanten har planterat massa blommor idag och lackat tikbordet en gång till? kanske för att gräset är nyklippt? kanske för att det är vår? vad det än är så gillar jag det.
idag har jag lyssnat massvis på hole, courtney love och bob dylan.. som vanligt. jag kommer nog aldrig tröttna.
dom är rakbladsvassa poeter... bob dylans texter är nog en salig blandning av smörknivar och rakblad... kanske courtneys också.
idag blev jag för övrigt på något sätt förvånad.. kanske lite upprörd också.. jag frågade min nuvarande klass som kanske är 10 pers.... och ingen av dem har någonsin hört hole och ingen vet vilka det är (tills jag upproriskt var tvungen att berätta allt från början till slut ungefär).. jag känner bara att alla öbor kommer för alltid vara öbor... men nirvana visste de givetvis vilka det var.. nirvana är också väldigt bra.. men ni fattar... okej... det finns säkert många öbor som vet vilka det är... men på något sätt kände jag mig som 14 igen... när man pratade om courtney love så sa alla: men åhh!! det är hon som har mördat curt cobain. gör hon musik?! stjäl hon hans låtar då eller?! AHHHHH..... sluta köra flakmoppe och sluta lyssna på acdc då! haha... okej nu ska jag sluta och se en film istället... puss och kram.... kaviar och kapris!

kratta

ibland undrar jag vad jag hade gjort utan mina gaals o fabian? jag vill inte veta för nu är det fest varje dag.. fast jag oftast på vardagarna bara sitter ensam eller går på möten. på torsdag kommer fabian! hurra! idag kom tess hem från köpenhamn.. vi tog en öl.. ellerja.. dom tog en öl.. jag tog en vatten. jag har ju två möten att gå på imorgon.
lägenhetsletandet känns fortfarande omöjligt... kanske för att det egentligen finns en stuga där ute och väntar på oss. jag vet att den gör det.. med massa frukträd och skog... jag vill ha vinkväll i båstad med thea, men som mitt shema ser ut denna veckan kan det omöjligt bli av. imorgon är det tisdag och då vet alla vad majsan ska göra.. gå på möten! sen är det onsdag och gissa vad majsan ska göra då? gå på ett till möte! på torsdag kommer thea ändå till öckerö.. rätt placerade men på helt fel ort.. vi kan vara oense om det.
jag vill att det ska vara torsdag idag!
nu ska jag nog se en film.

afroman




jag känner mig fortfarande bakis efter lördagen. men det är okej. det är det värt.
imorgon kanske jag åker till båstad! det ska bli så skönt att mysa med lillsis thea och det ska bli helt underbart att åka till båstad. det är så fint där! MMMMMM. jag hoppas att det blir båstad imorgon...
missa ett möte idag, ska på möte imorgon och på onsdag... så chansen att jag åker till båstad känns väldigt liten just nu.
men om jag verkligen vill åka dit så åker jag dit oavsett vad... fast jag bör gå på tisdag och onsdag mötet det är viktigt med tanke på min flytt. annars blir det båstad nästa vecka. jag börjar tröttna på att ha minst ett möte varje vecka och varje gång ska jag ha fattat ett nytt beslut.. eller hitta ett som kopplar till det tidigare.. jag lär mig mer på möten än vad jag gör i skolan. otroligt.. jag tror annmarie är arg på mig för att jag inte kom på hennes möte idag. ska nog ringa henne nu! hej då

pretty on the inside




my pretty power
slut kiss girl
wont you promise her smack
is she pretty on the inside
is she ugly ugly ugly ugly ugly

if you treat a girl like a dog shes gonna pee all over you


och det slog mig. jag kommer alltid vara mary oavsett vad..
mannen i alla förhållanden, skrattar åt allt som inte berör mig rakt i ansiktet och gör saker bara för att jag kan.


det var fint me pick nick o öl med annika igår. tyvärr gör vi ju aldrig något med måtta. jag älskar det.
men vi lämna omdömet hemma och strök ett streck över dagen innan den ens börja...
jag kommer sent glömma våran operation ute i öknen... vi besteg ett sandberg..
HAHAHAHA. vilka va killarna som sprang fram och pussa oss på kinden i toalettkön?.. den ena såg gay ut kom jag på... typ staffan lite...
jag älskar mitt vardagsliv med annika...
vi bjöd på bragokex och jag sjöng hysteriskt ja må han leva till markus som hade namnsdag. HAHAHA
hahahahhahaha. jag gillar det

they sell it out to the girls like you .

ibland hatar jag nog precis allt.... men inte just idag. det gick väldigt bra på mötet och äntligen känns det som om allt detta spring börjar löna sig. det har nästan varit sommar på hönö... känns som om jag har varit ute hela dagen. det har jag nog.
imorgon ska jag jobba, har inte gjort det på över en vecka så det ska bli ganska skönt att få något annat gjort... koncentrera sig på något annat istället för skolor,matte och all annan skit vid sidan av som gräver.
det känns som om jag kommer somna gott ikväll. veckan som kändes så långsam och ensam har varit förbannat bra och vardagarna fick ett riktigt bra slut.
jag har suttit upp små lappar bland mina skolböcker, skrivit i min almenacka och antecknat på spegeln, det är en dag imorgon också. det hetsar mig inte... det är som ett stort hav av eld, lust och motivation... det är som en äng med grönt gräs och nya blommor... ett nyfött öde.
jag börjar bli ängslig och kritisk med lägenhetsletandet.. jag brukar inte ge upp. jag gillar att försöka igen, igen och igen.. jag älskar små hinder.. jag måste ju visa spegelbilden att jag kan. men just nu börjar det kännas som ett moment 22, jag har ju verkligen befunnit mig i värre situationer.. så därför är det ganska skönt att det är de enda problemet just nu. men för fan. ge morgondagen en chans.
det är sol, det är vår och det är snart sommar. jag vill ut och vara spontan, impulsiv, envis och jävlig... sätta glöd på allt och skratta åt livet. sånt man gjorde förr och inte har tid för längre.
jag säger som jag sagt väldigt många gånger. jag är för ung för att vara så gammal. det har jag alltid varit och kommer alltid att vara. jag är också för gammal för att vara så ung ibland.. i vissa situationer jag själv suttit mig i.. men väldigt sällan. haha.. hahaha. jaaa. någon dag ska jag skriva en bok om de enorma tidsskillnaderna för mina handlingar.
men fram tills dess? överleva

tusen små fjärilar prydde mitt hår

finns det någon som lever för sin blogg? det undrar jag... om någon gör det hoppas jag att dom hittar tillbaka.
det är nästan sommar på hönö. april är snart slut. vilken fet lättnad.. man har gått och gnuggat i vintern så länge att man inte ens står ut med mars och april. visst, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder och kass inställning.
och dagen blir varken bättre eller sämre än så här. jag har fått svar från en lägenhet av alla hundra jag skrivit till.
det är en sån vecka man bara måste ta sig igenom.
på något sätt känns det nästan deppigt att alla obunda band är klippta. är det så jävla ansträngande att umgås så kan det kvitta. jag kan bara inte släppa något av det. jag trivs inte i känslan av att inte veta vart man har någon. men man ska ändå vara så fruktansvärt nära. det är vidrigt. nej. det är bara konstigt. väldigt konstigt.
två dagar till fabians födelsedag, sju dagar kvar tills fabian kommer, två dagar kvar tills jag ska jobba.. en minut kvar tills jag ska räkna matte... MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...
hej då

it was perfect but now its awful

jorden slutar aldrig snurra bara för att jag vill. det var skönt att tess kom ut till hönö igår, fnissa och dricka vin. det är vad vi gör.. det är ibland en överlevnadsteori.. kanske mer en livsviktig behörighet till livet. vi får passa på nu, sen flyttar jag till stockholm och tess till indien.. kanske till köpenhamn.. då blir vinkvällarna ett helt annat allvar och upphämtad,bortglömd,besparad tid som måste tas vara på. jag flyttar ju till stockholm för att stanna. inte för ett år och sedan flytta tillbaka till göteborg. nej. jag ska starta ett liv där... det har väl redan börjat.. men det blir inga små vardagsfikor i göteborg. om inte jag gör små spontana ryck.. vilket jag ibland gör.
jag tror på detta, jag tror på allt. jag kommer aldrig sakna göteborg i sig, jag kommer sakna det som har gjort göteborgs gator och natur så viktigt. jag kommer aldrig sakna öckerö kommun, jag kommer bara sakna de som lyckats hålla mig kvar så länge. men det finns inget som hindrar mig längre, det finns inget som får mig att tveka längre. jag är färdig. det är ett avslutat kapitel ur mitt liv. jag vet vad/vilka som kommer försvinna helt för det/de inte ger hela situationen den ärliga chansen. vissa saker kan jag bara inte behålla. jag får känslan av att vissa tror att jag ska flytta till andra sidan jorden (ibland en annan planet).
men man kan inte gå och byta stad hur som helst utan att lämna något, man kan inte bara välja ett annat liv utan att göra en del uppoffringar. men jag tror på det och jag tror på alla som stöttar mig. det är ett liv, det är mitt liv.. känns som om jag har sagt det många gånger i mitt liv.. men snart är det inte ett liv, snart är det inte bara mitt liv. jag vill inte heller att det ska vara det. jag är trött på skitsnacket "jag vill inte vara beroende av någon annan, jag är självständig, ensam är starkast" jag har aldrig påstått att ett "vi" glömmer bort ett "jag".
jag lever för olika saker varje dag men just nu värnar jag om något helt annat.

men hallå. det kommer alltid vara samma gamla mary som antagligen har samma humor och samma galna lilla katt i sig. samma anpassningsbara mary som tror på allas historier och teorier om livet.
samma gamla mary som alltid önskar fred på jorden så fort en stjärna faller innanför atmosvären och dör.

WHAT

idag somna jag så fort jag la mig i sängen... ovanligt... vakna för en stund sen.. det var mysigt.. det lukta rök och tess shampo efter att hon sovit över... jag har druckit massa kaffe idag.. börjar känna mig lite efter.. jag har också gått en mil idag igen.. det var varmt... kändes bra att tess kom igår.. det är kul att mimmi har fått en lägenhet...
på lördag fyller fabian år.. jag önska att jag kunde ge han en stuga.. det vore skoj... jag kan inte ens vara med på hans födelsedag... det känns dåligt... men det är okej.. jag ska dricke lite mer kaffe och kanske somna om. kanske se en till film.. HAHAHAHA.. anchorman är så sjuk... jag ska nog se på den igen.. jag låg och fnissa hur länge som helst igår... tess ville nog slå mig med radion..... ÄHHH. du får extra. jag längtar till valborg.. då kommer fabian.. i göteborg är den 30 mars en röd dag så jag är ledig från skolan.. det borde vara det i stockholm.. men då påstår min klass att dom får en röd dag på sveriges nationaldag.. det är en lördag.. och då ska vi till danmark.. hoppas jag...
jag ska sluta och skriva massa små meningar och göra något vettigt... fabian är bäst utan protest.
tess är mys utan frys... jag är cool.. som en pistol... hej då!


flammingo sommar 2009

jag gillar namnen jag och vera ger våra sommrar tillsammns.
solveig fyllan 2006
indiansommaren 2007 - måste ha varit den absolut galnaste sommaren i mitt liv hitills
girls ruin 2008
flammingo sommar 2009
och massvis kvar.

unchained

jag önskar fotfarande fred på jorden varje gång jag ser ett stjärnfall eller när klockan slår 11:11 eller 22:22 .
men nu önskar jag mig själv lite framtidstur. alla min krig är över och jag har hittat hem.
så låt det bara gå bra för mig för en gångs skull. hela 2008 var både ett helvetesår, ett solår och ett lärorikt år (en del erfarenheter hade jag överlevt utan.. de andra hade jag inte överlevt utan).
jag skulle kunna göra en lista och gå över bra och dåliga saker som hände, som hänt över huvudtaget. men jag skulle bara bli så deppig.
jag hoppas att det går bra på mötet på fredag och att jag aldrig mer behöver gå in i öckerös kommunhus igen efter förra veckans möte. jag har ännu inte fått telefonskäll från jobbet och hoppas inte att jag får det imorgon.
jag hoppas att allt och allt det här och flytten tills stockholm går bra. jag behöver verkligen det här... det känns som om jag har gått och väntat på detta hela mitt liv.
det känns som om vilken dag som helst kan det regna glas. hur många gånger har man inte känt det förut? inget mer glassplitter, inget mer granatsplitter, inga mer gevär. jag är trött på vapen och spegelbildar.
även om det är motvind så vinner jag alltid i slutändan.
wash from me


happy family



jag har hittat hem .

but their just old lights

mäklarna har kommit upp i tv tablån igen! klockan åtta varje söndag på kanal ett om jag minns rätt.
jag minns när jag och johan kollade genom båda säsongerna på en natt.. om jag minns rätt. ibland saknar jag johan. ibland fick jag för mig att han var min enda vän. men mary gör som hon alltid gör, inser fakta och överlämnar bedömningar till sina riktiga vänner.. vi liksom drog ned varandra... eller johan drog kanske ned mig.. allt jag redan hade gjort stod han mitt uppe i.. jag är nog skyldig han en ursäkt. men det blir nog bäst så här.
jag är nog skyldig många en ursäkt. men jag tänker inte gå runt hela dagarna och be om ursäkt för de som jag låtit sig kasta sig in i mitt liv.
alla har ett val och jag lever ett helt annat liv nu och satsar hellre mina gamla och nya krafter på en bättre morgondag.
det känns som om jag äntligen har hittat hem.
efter många om och men.. det känns konstigt att man liksom har lämnat gamla mary lite här och där på göteborgs gator, på olika tåg, olika orter.... men mary gör som hon alltid gör, inser fakta och överlämnar bedömningen till sina riktiga vänner.

almost golden

jag tycker om min nya design för bloggen. nej jag hatar den, den är osmaklig och avskyvärd.. men den är rosa och har ett snyggare upplägg. fast den hade också funkat i grönt, men jag kan inte allt sånt där. tycker att man åtminstonde hade kunnat få lite mer valmöjligheter inom designen. det händer ingenting på bloggsidorna! det är samma dåliga designer och samma jävla materialister som skriver, samma jävla 15 åringar som får fler barn och samma jävla ensamstående som klagar. sen finns det de få positiva personer som har fattat poängen. jag talar inte för alla, jag talar för mig så om någon känner sig träffad så är det från mig de ska känna sig träffad. inte från hela allmänheten. för så jävla synd om er är det inte.

ja, idag vaknade jag klokan tolv. det var längesedan jag vakna så sent. förra året? eller början av året när jag och fabian vände dygnet en hel månad. jag vill skylla på årskiftet och bortglömd tid.
det har varit en dålig vecka egentligen men jag är trött på min gnällspisksida så jag tänker nämna saker denna veckan istället som har gjort mig glad.
vaknade upp brevid fabian måndag och tisdag.. jag trivs och han är bäst.. jag älskar våra små planer och våra små hyss.
min klasskamrat christoffer är en sån underskattad person egentligen. han är en stor mysig varm snäll björn man borde berömma varje dag.
fredagen hemma hos annika och martin +sällskap var jättemysig... sitta i hennes och martins takvånging med solen i ögonen , spela kort, vinna och dricka öl var fredagens prick över i:et... jag skrattade väldigt mycket den kvällen och diskade morgonen därpå.
igår förmiddag och eftermiddag hade jag frukt och vinpiknik med tess.. det är mysigt att lyssna på alla hennes roliga situationer och att man i princip kan tycka och säga vad som helst utan att bli dömd.
och massa små saker som gör dagen. som när jesper ringer och säger att han ska klä ut sig till en klase vindruvor, när man hittar isabelle bland massa folk och får pussar, när henrik vill att man ska åka med på roadtrip och man slutligen landar hemma i soffan med sex and the city filmen och pratar i telefon med en glad fabian. igår kändes det egentligen som en perfekt söndag. fast det är söndag idag... jag borde gå ut och röra på mig. fast det är ganska kallt på hönö idag. gämfört med hela veckan. det är bara 8 gradet på våran altan... men det brukar vara runt 20-30 grader när solen står på. märkligt. detta april väder. IDAG fyller annika 20 år. hurra huraa huraaaaaaa!!! vi träffades på ett väldigt märkligt sätt och hon var bara 17 år på den tiden.. då hon stal min pojkvän och sen blev vi som systrar... jag är glad över att du stal min pojkvän.... omedvetet.
om sex dagar fyller fabian år! fast jag inte kan vara där på hans födelsedag så har jag redan listat ut födelsedagspresenten.. han vet redan i och för sig vad det är men förhoppningsvis kommer han glömma bort det.
enligt smhi ska det bli kallt i veckan så dra fram vinterkläderna igen och ta av er klackskorna. aprilvädret är faktiskt väldigt skönt.. när det blir som varmast avtar det och blir kallt igen precis när man behöver det.. och när man tror att det ska bli vinter igen så kommer solen fram. hela april överaskar moder natur oss. henne gillar vi... denna sommaren önskar jag mig en riktigt fin sommar av henne. det har jag nog aldrig gjort innan.
jajabulle! nu ska jag hoppa in i duschen och fortästta drömma om min och fabians stuga.. jag längtar. även om vi kanske inte får tag på en stuga i år så spelar det ingen roll. så länge det är vårat hem... jag har hittat hem

i had to find you

en stor puss till fabian, tess och annika (+sällskap).
dom ska bara ha det.
vissa dagar rullar man tummarna över inget och fattar inte varför man ens klev upp.
men nu förstår jag.
ikväll ska jag
somna lycklig

några glas vin senare

är jag full


i left some sand in your eye.

kanske blir roadtrip i helgen eftersom att jag är ledig för första gången på 2-3 månader. in your face jesper. han påstår att man inte blir medbjuden på festligheter när man har pojkvän. och vadå? är man inte lika rolig längre då? jag förstår inte vad han pratar om. han börjar bli gammal.
idag har varit en konstig dag. jag har varit både arg,glad,likgiltig och emotionell. en liten fröken missnöjd som kryper fram ur mig i jämna mellanrum. jag dödade till och med en humla idag... den var i och för sig redan halvdöd och jag kunde inte låta den plågas.. men jag gjorde inte precis mitt smidigaste försök att rädda den från plågandet.. det var första gången i mitt liv jag dödade en humla.. jag hoppas att jag aldrig behöver göra det igen.
nej. denna dagen kan dra åt helvete... mer om roadtripen om jag nu åker.
tänkte avsluta med ett par ord min stencoola kompis vera nämna
i need more money & power and less shit from you people

vår en gång till, fast lite mer

efter att man har åkt tunnelbana, tåg, buss och bil är hjärnan fem cm utanför allt som har med vardagen att göra.
försöker hela det med courtney love, snus och påskmust men efter två timmar och några kilo extra borde jag nog avsluta uppdraget och lägga mig istället. sex and the city någon? operation flammingo någon? nej, jag kan inte ge mig ut på opearation flammingo ensam, det är min och veras hyllning till sommaren och hatet till öckerö kommun. inte riktigt men det låter mycket mer intensivt och mycket mer av nästan allting. eftersom att min hjärna fortfarande befinner sig fem cm utanför allt som har med vardagen att göra så undanbedes alla försök att ta mig på allvar just nu. men operation flammingo förblir hemligt och bannlyst tills vidare.
vill någon ens veta hur bra jag har haft det under "påsklovet"? det tror jag inte, antingen så är de flesta väldigt nöjda med sina egna eller så är de rent av avundsjuka på min perfekta tillvaro. det kan ni förövrigt ta på allvar. vet inte vad jag ska säga om det... tusen små vårblommor har blomstrat upp från min brända mark under revbenen. från alla askor som någonsin funntis. från allt som tidigare har hänt. jag känner mig helt ny.
jag fundera förut på all ondöig smärta man befunnit sig i.. så onödigt att jag nästan vill dra tillbaka tiden sparka mig själv i ansiktet, slita mig själv ifrån alla jävla sömnlösa nätter och onödigt tänkande.. all tid jag slösas på så mycket skitliv att jag nästan skämms. jag vet inte ens om det har varit lärorikt värt. jag har nog inte blivit ett dugg klokare, inte känslomässigt.
om jag någonsin lärde mig något utav det så var det inte den erfarenheten jag behövde.
på något sätt känns det som om jag är på plats. närvarande och ren. lite för ny. lite för lite mary och lite för mycket av allt annat. kanske för att jag inte endast anpassar mig till mig själv. det har jag nog aldrig gjort. jag är ju katt. en skogskatt. fast jag försöker nästan aldrig klättra i träd... men den specialiteten överlämnar jag till fabian. men om jag skulle klättra i träd skulle jag säkerligen landa på alla fyra. haha.
jag funderar annars på annikas lilla erbjudande om att komma över nästa månad och äta tånaglar.. har hört att det är hennes nya grej.. hon kör till och med överkurs och använder plastpåsar på fötterna i duschen för att det ska bli så delikata som möjligt.. dock påstår hon att det blir väldigt halt, så jag ska nog köra på tre par raggsockar i mina arbetskor under alla arbetspass tills dess. ska nog tipsa henne om det också.. japp. min hjärna är fortfarande fem cm utanför.
urs vad jag lever... idag stod det i de där kinesiska(?) horoskåpet att jag skulle tala ut med vänner och precis innan hade jag lyckats prata med mina michaelor och det var nog som en hutt kapten morgan en sommarkväll... jag blev på så fruktansvärt bra humör att jag hälsade på en helt främmande tjej som såg väldigt bevärad ut och mitt leénde smittade av sig... hahaha.. något måste helt vänt i mig. när skulle jag överhuvudtaget hälsat på en främmande människa? jag kan knappt säga hej och hej då till bekanta. ja.. fy pyttan. eller pang i pyttan som jag fick höra! nej nu ska jag sansa min obehagliga skämtsida och sova. jag är tacksam för mitt fina påsklov och tack till alla som gjorde den så bra.. som fabian och allas leénden.. speciellt tess tror jag.. hennes leénde var nog det bästa jag sett på länge i lördas... mm! ut med er nu i vårvädret.

mitt bästa kapitel



happy family




ge mig en stuga!

jag skulle verkligen ljuga om jag påstod att jag är olycklig. det är uppenbart att jag inte är det nu. haha
dagen har varit kort fastän jag gick upp runt åtta imorse som vanligt nu för tiden.
vandrat i solen som vanligt nu för tiden och jobbat som vanligt nu för tiden. någon dag vänder det nog.
imorgon kommer förhoppningsvis min coolman hit imorgon..prr prr.. jag undrar bara hur jag ska hinna städa, jobba och elände innan men det ordnar sig. naturligtvis!
idag har jag också sett på mitt nya favorit program familjen annorlunda. jag kan inte förstå varför jag tycker att det är så himla bra och intressant.. men vad roligt med så många barn! och jobbigt.. men jag tror det roliga övervinner. jag har ingen talan just nu, jag skulle nog aldrig förstå.. jag har inte precis planerat att ha elva barn... men man vet aldrig med mig. jag gör oftast mer än vad jag planerar. fast lite ordning och reda toppat jag nog det med ändå.
åh. jag vill ha en stuga.. där kan jag gå och pyssla, städa. laga mat, måla om varje vecka och kanske plantera ett träd. jag borde bli den ultimata stugtanten.. det har jag i och för sig alltid velat bli.. förstå hur skönt det skulle vara att bo lite avskiljt i skogen... gå upp tidigt och bara mysa av hela tillvaron.. kanske mata katten och sånt... kanske sin get om man nu skulle ha någon.. en liten höna? jag tror alla mina stadsprinsessor skrattar åt mitt mål men fabian stöttar mig!
haha. jag kan bara tänka mig när michaela kommer med sin lyxbil och trippar ut i sina prada skor in i skogen för att hälsa på mig.. hon kommer vara fly förbannad och jag kommer få putsa hennes skor och mata henne med exklusivt vin.
eller så kanske hon verkligen lever sig in i det och drar på sig ett par stövlar från tretorn, en jacka från fjällräven och lämnar prada skorna hemma? ibland undrar jag vad jag tänker på egentligen. har jag verkligen inget annat att tänka på?
det är just det. jag har massvis! jag vet inte i vilken ände jag ska börja i och det tar aldrig slut. så det jag kladdar ned här hör inte alltid till mina vardagstankar. jo... jag tänker nog minst fem gånger om dagen på mitt liv som stugtant, att jag aldrig ska rensa bort mitt ogräs för sånt tror jag inte på(mitt liv ska inte gå ut på att ha en snygg rabatt), att fabian ska bygga en terass/altan/veranda som vi kan dricka kaffe på varje sommarmorgon... allt jag ska pyssla med! åhhhhhh. allt jag ska måla... mmmm.... fabians lilla snickarhus också... det vill jag också måla...haha. som sagt... allt här tillhör inte mina vardagstankar. men jag ska fortsätta dröma om idyllen och kanske få lite skönhetssömn för imorgon kommer mitt ragg.

glas glas glas

nu mår jag bättre. har funnit lite styrka och ännu en gång har söndagen givit mig lite nytt skinn på näsan. köpte nya glas (igen) från indiska, likadana som dom andra men i andra färger.... glas som jag och fabian ska ha i vårat kommande hem! det känns verkligen skönt att jag ska flytta och flytta ihop med den bästa. vi är helt enkelt coolast i hela världen.. fastän självömkan är lite illa så förtjänar jag det idag eftersom att det inte blev något stockholm igår.
jag kan tänka mig hur mycket predikan och skitsnack det kommer hållas om denna lördagens förrädiska slut och mitt sätt att visa min besvikelse. men lördagen i helhet toppar allt faktiskt.. och jag känner mig fortfarande lite bättre än alla andra. även om jag vet att jag inte är det och att alla går jämt ut så känns det ändå alltid lika bra att säga det eller tänka det.
ja, jag mår faktiskt helt fantastiskt. sommaren är på väg (åtminstonde våren), fabian kommer på onsdag, jag ska jobba, jag ska åka till stockholm på lördag för göteborg får ta påsken utan mig för första gången.
idag är det sol och jag ska jobba. det är mysigt. jag har sovit bra inatt men fotfarande drömt konstiga drömmar. ´
jag sköt i alla fall ihjäl två stycken, annars var jag en usel skytt resten av drömmen. haha. jaja. nu ska jag sätta fart på mig själv. taa taa

jesper eriksson och ett nytt smeknamn

lördagen var jätte bra och så där galen som bara jag vill ha det. mötte upp jesper i våriga göteborg efter att ha jobbat hela dagen. vi besökte en ny krog med skön personal och skön indredning. pratade gamla minnen och att man borde vakna upp i mexiko någon gång. efter att ha haft lite kvalitets tid med min goda vän i glasögon och stiliga kläder åkte vi till stammiskorgen västerhus (hahaha). där satte livet sprätt.... och pengarna... men så många godbitar trillade in och tjejen med en stock snus kommer jag nog sent glömma.. jag och en helt okänd människa delade humor som om vi känt varandra i flera år. ja, det var kalas! kvällen gick fort och slutade förrädeiskt. man måste betala för sitt nöje och jesper fick intalat mig att det var värt det. nej, man ska aldrig ångra att man har haft roligt! ändå sitter jag fast i mina små vardagstankar och kommer säkert se sex & the city filme för 4e gången denna helgen.
jag lämna göteborg och flytta till stockholm. jag hade ju en riktigt bra kväll igår, en sån man bara har med sitt gamla häng sen man var 15.. bara lite äldre. men det är bara det man vill ha. sen vill man tillbaka till sina rutiner och vakna brevid samma person. det är vad jag vill.
det var verkligen en lite förening igår, jag hade jätte kul, var mig själv och skrattade en hel del. men var eviga helg?
även om denna lördagen skiljde sig från många lördagar och utekvällar. det måste vara den bästa utekvällen 2009 hitills. HAHA. mitt nya smeknamn är nog "boxarn". kvällen kunde ju inte bli bättre!
man behöver såna lördagar. hahahaha. man behöver verkligen såna lördagar.
annars är jag fortfarande upprörd och lite skärrad. och resten kan säga vad fan de vill och bäst de vill.
men imorgon ska jag gå till jobbet och på onsdag ska jag krypa ned brevid fabian veckan ut.
förhoppningsvis kommer det lite bilder i början av veckan... om henrik gör som han ska.
jag ska nog fortsätta och vara arg ett tag... jag ska nog fortsätta längta tills jag flyttar.. jag ska bara fortsätta som jag ska... jag vinner alltid.

nya kickar

våren har ätit upp alla vinterparasiter.
jag spelade turist och vaggade runt ensam i gamla stan under den soliga tisdagen. det var skönt att bara vara i en annan stad och veta att man skulle gå och lägga sig med den bästa i världen när solen väl skulle gå ner.
det har hänt såna små saker de senaste dagarna att de slår bort hela ohändelserika mars som bara tuggat.
ja, efter att jag sakta vandrat genom alla gamla stans små gränder kände jag för en klassisk kanelbulle bakad av kärlek.
jag smög in på ett litet kafé med en konstig dörr (såna typiska ställen jag dras till) och fråga efter en kanelbulle, hon bakom disken kolla på mig, sedan sken hon upp och sa "vet du vad, den här får du utav mig!" på ett stort fat låg den lilla bullen bakad av vårkänslor och bara log mot med.
jag traska vidare med min lilla bulle med solen i ansiktet och tugga på utan att tänka på kalorier.
det har varit bra. mysigt. det har varit bra.
gled in på göteborgs centralstation klockan ett idag och tess väntade på mig.. hon var också vårig och nyfiken av olika saker som sitter i rörelse. vi promenerade genom göteborgs centrum och drack te ute i solen i timmar. var inne på olika orientaliska affärer som vanligt och kände på saker.
det har varit en sådan bra vecka hitills och jag är tacksam för varenda minut.
jag är varm

lite i vägen

det är fortfarande vår i stockholm och fabian har lämnat mig med en påse godis.
imorgon åker jag tillbaka till göteborg för möten,jobb och lite skola. mötet ska bli intressant, jag har alltid en positiv intällning och tror på att jag kommer få ut något av det. men ska hon sätta sig på tvären igen kommer jag nog balla ur lite. eftersom att det inte gick så bra sist ska pappa följa med denna gången, han vet vad man ska säga när jag blir tyst.
så tills fabian kommer tillbaka ska jag fortsätta med att kolla in stockholms skolor.
jag vet inte riktigt varför det verkar så svårt att välja.. undrar om det vore lättare att välja om jag skulle bo kvar i göteborg till hösten? antagligen. det är nog mer tankar kring det än bara skola. jag ska faktiskt flytta. det är inte bara en sak som skola att tänka på.... det är flera saker samtidigt..... under tiden ska jag leva göteborg... samtidigt som jag ska hålla i det kommande stockholms livet.. jag borde sluta ageera göteborg ett tag, det har jag i och för sig gjort. allt kommer ordna sig. jag ska äta några salta katter till sen ordnar det sig..


RSS 2.0