vingslag

det har verkligen varit en aktiv dag i vårsolen och mycket i skogen. har varit igång sedan halv sju imorse och har nu äntligen landat i soffan med mysig värk i benen. idag har naturen inspirerat mig väldigt mycket angående skrivandet och mina drömmar som regissör. känslomässigt, bildligt och fysiskt har jag blivit inspirerad och berörd. även livsinspireationen. jag kände mig stark. när solen flackade mellan träden medan jag stadigt vandrade genom skogsstigarna. trastarna kvittra och rödhakarna sjöng. prassel bland löven.. en snabb liten mus bland stubbarna, ekorrarna springer i spiraler upp och ner för tallarna och en flock rådjur silar sig genom den täta skogen.. ljudet av bäckarna rinner och träden som knarrar.. tusen olika dofter som överlevt vintern.. jag var där till hundra procent. jag gror med de nya skotten och mina drömmar finns där i alla ljud, djur, växter och dofter.. gror och lever. en fjäril flög runt mitt hår, nyvaken och född.. jag har överlevt vintern. fyra årstider. ibland kan man nästan jämföra kärlek med dem. vår, sommar, höst, vinter... tills isen brister.. men i vissa länder är det alltid sommar.


en enkel bild på mig

tagen av en irländsk fotograf. det är bara en av alla bilder. det kommer snart en vernissage av alla bilder i ett galleri i göteborg. där kan man få träffa fotografen och diskutera hans speciella teknik. hans verk är också till salu. kommer med mer information när det närmar sig. för er som inte vet har jag helt oprovocerat hamnat i den alternativa modellvärlden... jag tar inte betalt för min kropp dock! snart åker jag till stockholm igen för ännu ett jobb. önskar jag kunde visa fler bilder men pga juridiska skäl som ännu inte är helt klara så kan jag inte punga ut hela min portfolio men den ska vara klar till sommaren om allt pappersarbete är klart och om jag får tummen ur! erik ligger i badet och är hungrig... så nu ska jag laga lite kvällsmacka till min (blivande) man. pusshej. HÄR SKULLE DET EGENTLIGEN VARIT EN BILD. MEN VÅR DATOR ÄR PÅ SPA OCH MIN IPHONE KRÅNGLAR.


en enkel bild på mig


.

Bob Dylan. Det är allt.


vill ha sommar och läsa om naturkatastrofer




livet är kort men tiden är oändlig

istället för att gömma sig bakom uttrokade åsikter måste vi ge oss själva en chans att bli någon.jag sänker tanken på att jag är unik men känslan sitter som en kniv.

någon dag får vi noga alla andrum och en chans att bli någon, hitta sig själv och så vidare. men kommer vi ta den? eller kommer vi vela bort och fortsätta att stänga dörrar för resten av våra liv? vad tror du själv att du bidrar till denna planeten, detta samhället och miljön? när du/ni gör precis det ni föddes till, bli någon. studera, studera, jobba, jobba, jogga, gå till läkaren, knulla, få ungar, sopsortera, skaffa husdjur och ha åsikter. hur kommer man över allt detta? hur kommer man över mänsklighetens lilla värde? det enda vi gör är att pissa på jorden och dens resurser.. tror att vi är viktiga för vårat samhället. vi är alla så jävla hjärntvättade och lurade. följer med resten, följer andra. var tog det vägen? att vara sin egen ledare, oberoende av andras tankar och ögon.
jag kan låta väldigt dömande men jag försöker inte påverka någon annan. alla ska få göra som dom vill så länge de vill och kan det. ni måste väl förstå, att erat stora ego spelar ingen roll i någon annans liv? era viljor och hunger är helt ointressant om ni inte kan vara till nytta för någon annan. det är lättare att släppa taget om sin pedistal om man bara inser att man inte har ett värde.. ni är inte värda något. tro inte att ni är speciella eller unika bara för att ni har fått höra det sedan er morsa spräckte underlivet för eran entré till världen.
vi kommer alla att dö, det är vad vi har gemensamt. det är oundvikligt. och jag förlorar förståendet om varför jag bryr mig så mycket ibland när jag inser att jag borde leva varje dag som om det vore en första. för att jag ska ju dö. jag behöver inte oroa mig för att döden inte kommer att inträffa. så många gånger som jag har önskat att jag vore död och inte föddes. allt det där kommer ju att hända. jag behöver inte vänta på att naturens resurser ska ta slut, det kommer det göra ändå. att rädda planeten och vilja andra väl, det är bekväma hycklare. vill du ha något att slåss för, så slåss för dig själv. eller dö ut med samhället.
nu ska jag fortstätta måla mina indiantavlor. freck everything osv.
saknar albin

.

upp och hoppa tjockis. morgonmilen väntar som vanligt


.



aldrig ensam



aldrig olycklig



alltid trygg



aldrig hungrig



aldrig omöjligt





bilden som chockade sverige...



skogen



i sängen



hej då håret?

skryter

är det okej att skryta om personer man hånglat med? varit ihop med och sånt?
jag fortsätter i alla fall att skryta om vera. hon var innan och är också nu en av mina bästa vänner.
hennes blogg är bäst, hon är snygg och jag saknar henne otroligt mycket. biiitches.



my ex is a fox...

http://likstorm.tumblr.com/

.

Courtney Love vrålar och idag känner jag mig redo... Sparka upp alla dörrar och skratta allt i ansiktet. Allt eller inget som vanligt.


Innan jag somnar om

Erik har somnat, naken med sin bok i ansiktet. Jag har sovit konstant sedan igår klockan elva. Vakna klockan fem i eftermiddags och just nu känner jag hur jag inte orkar hålla mig vaken längre. Ligger och känner mig så jävla fet. Är jävligt fet. Skulle kunna skriva i timmar om självidealiserade problem och olika ideal men det hade ett bäst före datum när första frida tidningen kom ut. Så jag läser ett brev jag fick av Mimmi 2010 och somnar om...


middag, kristallkronor, minnen i ramar och kärlek

ligger i sängen och känner mig en aning nedslagen fortfarande efter att ännu en gång en liten tid vandrat på botten. det är mer sällan nu och varar inte länge. det slog till i lördags på hönö, vi åt och pratade minnen. plötsligt slogs jag av sådant själväckel att jag fick panik. sedan dess har det varit suddigt och svårt men det har gått bra. fick ha en mysmiddag här hemma med mimmsi och atnoniio, det behövdes verkligen efter en liten tids isolering. idag har jag bara sovit, myst med hundar och fått matat erik med semla! såg att jag skrivit blogg tidigare idag... vilket jag inte minns... som sagt, det svartnar också. även om jag är i något slags medvetande. obehagligt. imorgon blir det bättre. sova bort yrsel nu. puss


när blir man vuxen?

när man funderar på att köpa en lägenhet för sina sparpengar istället för att lämna landet ett bra tag.

men jag känner mig själv och erik. lägenhet kan verkligen vänta. vi är ju bara barn. vi tycker att vi är för unga för att investera i en mac laptop och mumin muggar.... och min lillasyster fick den senaste ipod touch i fredas? vad ska en sjuåring göra med en ipod touch? här sitter jag och dricker cola light och suger på ingefärakarameller. att gå och träna det senaste har gått riktigt dåligt. det mesta har väl gått riktigt dåligt det senaste. men jag håller mig hårt till fyra timmar motion varje dag och stänger ut allt. håhå.. idag ska man äta semla och sedan ska man fasta..
jag ska ut med hundarna och sedan ska jag köpa semla till erik. ekostore i göteborg har semlor!

.


.

när känslor jag inte kan hantera blir för starka stänger jag av eller skriver. just nu försöker jag bara känna av och det känns som att jag ska försvinna. hur ska jag troget kunna stå vid någons sida om jag inte kan hantera även de dåliga känslorna han får mig att känna? jag känner mig svag och suddig. men hur kan erik få mig att känna så? trodde det var omöjligt men när jag stannar upp och känner välter jag.


.



medan hela världen väntar

.

just nu känns allas vardagsproblem så små. just nu kan allas ego dra åt helvete. har ännu en gång sett en verkligetsbaserad film som får mig att bli uppriven... en känslomässig vindpust som genererar och får min glöd att fatta eld. att bli berörd och förstörd. vill riva upp allt, kasta ert förflutna och illvilja i ansiktet på var och en av er. vill stena er med känslor ni utsatt andra för. jag ska bräcka er och bryta era mentala nackar. riva alla era skydd i stormen och sparka på er när ni ligger ner... och när ni känner er som mest besegrade ska jag krossa den sista värdigheten och viljan i ert meningslösa liv. jag ska splittra era trasiga själar och bränna era lik på hög.... era värdelösa hål. och när ni insett att ni är döda och inte värda ett något liv i denna värld. när ni inser att ni inte är värdiga en plats eller luft så hoppas jag hela världen trycker er nedåt och jag hoppas ni kvävs av ögonens makt.


världssmärta

http://likstorm.tumblr.com/

vera driver fortfarande den bästa bloggen.
hon fick ner mig på jorden idag.
och hon fick mig att inse något viktigt idag.

vetenskapen om att vi inte är något gör oss värdiga att gå ifrån allt som är på allvar.

buried in water

hej bloggen, soffan och morgonsol. har varit ute och pulsat ett par timmar med hundarna as usual. ska snart spendera lite tid i tvättstugan. alltså verkligen. jag hushåller något otroligt mycket. jag är väldigt hushållig och smutsnazist. jag städar varje dag. dammsuger och moppar minst fyra dagar i veckan och jag hittar alltid något att damma av eller skura på. jag är besatt av att ha det städat och jag undrar hur mitt liv skulle vara utan ordning.
när jag mår dåligt som jag gör från och till (buhu) så kan jag inte riktigt bry mig om brödsmulor, torkad mat på spisen, diskhögar eller kläder på golvet.. det är svårt att fokusera på sånt då. det kan gå ganska långt när jag mår dåligt så sätt. jag tömmer inte soporna och jag kan inte sköta min hygien (ja, ni läste rätt).. så när jag mår piss sitter jag här i mitt skankhole och luktar kroppvätskor och fettet driper från mitt hår. men när jag mår bra är mitt golv skurat, mina skåp urtrokade, mina garderober i ordning, böcker i bokhyllan, kliniskt ren toalett och räkningar i pärmar. och det är så jag vill ha det. jag går aldrig och analyserar hemma hos andra. ska jag bo hos någon under helg där emot städar jag nog ganska mycket, för att som sagt det är så jag vill ha det. mina psykologer och terapefter funderar på om det är något beteénde som utvecklats av att jag känner att jag inte har känslormässig ordning och reda som gör att jag gör rent i kylen och organiserar frysen en gång i veckan... och när jag har mina mentala sammanbrott så låter jag det känslomässiga kaoset gå ut över mitt hem. vad tror jag? jag är ganska säker på att jag vill ha det rent och när jag mår dåligt orkar jag inte med det och låter allt vara för att hantera mig själv. men jag kanske ska lyssna på en professionell istället för till mig själv? så slipper man gå en massa omvägar för att hitta sig själv och anldeningar till allt man gör. men faktum är att läkare, psykologer, psykoterapefter och kbt får ta del av så liten tid av mitt liv och vardag. hur kan de ha en aning? de är mina försökskaniner.


så igår bjöd jag hit mimmsan på chokladpudding och melon, kändes nödvändigt att göda henne lite nu när hon blivit så himla smal. tiny! men hon är fortfarande fabolous. och jag fortsätter att gå upp i vikt. varför? varför? vad händer med min kropp? ill die fat and alone. jag vet ju att muskler väger mer än fett men jag känner mig så jävla luddig och fet! och jag har inga muskler!! varför varför varför? mäter omkretsen på min midja 63 och mina höfter 70 och min rumpa 83 CM... är det normalt?! det är det väl inte? jag måste vara för fet? eller? jag vet inte? jag skulle vilja ha ett midjemått på 58, höft 68 och rumpa 75  - 78 CM.  varför lyckas jag inte gå ner i vikt? för att jag är FET... tjock tjock tjock och jag kommer dö i chokladpudding med kokosflingor.. man kanske skulle återgå till kokaindiet, få äckliga blåsor på tungan, lukta hästanal i munnen och leva på avtändningar som ALDRIG är värda "kicken". åhhh.. forever loser. känner att jag är svag för mina självidealiserade problem idag men det går snart över. jag har något lite chokladpuddingångest från gårdagen.. å andra sidan så innehåller chokladpudding väldigt lite kalorier gämförelse med andra efterrätter och vanlig choklad.. (ca 120 kcal per 100g).. så jag bör snart komma överens med mig själv om att det inte var så farligt. yeah right... så jävla korkad är jag ibland. men också så himla fin, speciell och snygg. men inte smal? haha..
har slängt i ett par tvättar i maskinen och lyssnar på dead mans bones.. borde fokusera på annat idag verkligen. ska snart ta mig en långis prommis med vargen igen.. idag ska jag till japan fotot och göra klart det sista för svärmors födelsedagspresent från moooi... så behöver jag inte sitta här i soffan och ludda sönder.
helgen ska jag ännu en gång spendera på hönö tillsammans med erik självklart.. mysa hemma hos pappsen med katterna, sedan kommer mina två av mina favoriter på besök. farmor och farfar! älskar älskar älskar oldies.. och mina farföräldrar jätte mycket. så det ska bli jätte mysigt och jag längtar till imorgon! lyssna och mysa.
ja, känner att det ännu blir ett inlägg där jag inte riktigt kan samla mina tankar utan vill bara berätta om allt. så är det ibland. jag håller min intelligens hemlig idag också.. så jag ger er lite bilder på inspererande, kända och vackra människor. yours truly /majsan


angelina jolie


cher


julianne moore


charlotte gainburg


bob dylan & joan baez


patti smith


den luddiga tjejen med svullen mage.. och hennes stackars hund som sover i bakrunden.


dont call






punani

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/9K7rmxjk5RQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

r.e.s.p.e.c.t

vi måste inte vara rättfärdiga moralkärringar som håller käften för att i vårat samhälle är det att passa in.
men det måste finnas någon man älskar och värnar om, som man vill behandla med respekt.
det är något jag inte tänkt på länge men det handlar mycket om bland annat respekt, lojalitet, tillit och ärlighet.
respekt för mig är saker som att inte gå bakom ryggen på någon till exempel. ELLER mimmi, kan jag använda henne som exempel? ja, hon är inte bara min bästa vän, hon är som en syster för mig, min familj ser henne som en i släkten och jag har mycket respekt för henne. för att jag älskar henne och vill att hon ska må bra och bara utsättas för det hon förtjänar. hon är en person som alla ska vara glada för om hon ens lagt tid på en!
jag har till exempel viljat råda henne till vissa val, avskytt vissa personer hon har/just nu tagit/tar hand om, brytt/bryr sig om och haft/har relationer till. men eftersom att jag respekterar henne så har jag fått acceptera det och dem för jag har ingenting med hennes relation till någon annan att göra eller deras disbyter. jag är här för att få stöd, ge stöd, höra åsikter, dela med mig av åsikter, bli älskad, respekterad och vice versa. för att hon är min person. jag har haft viljan att konfrontera, skälla och pissa på andra som behandlat henne illa, men för mimmis värdighet skulle jag aldrig göra det. jag vill ganska starkt markera att jag inte bryr mig ett piss om andras handlingar, om de är ledsna eller inte. jag yppar mig inte en millimeter för dem. jag tar ingens parti. jag skiljer bara på vem jag respekterar och älskar. så vare sig ytliga överenskommelser så har jag något intimare och viktigare saker att lova någon än vem som ska stå för middagen nästa gång. för de jag älskar ska jag respektera, vara lojal, ärlig, rättvis och ge min kärlek till.


har varit vaken sedan klockan sex som vanligt. varit ute med grisarna i två timmar och tränat hemma idag en timma. en av hundarna fick tömma analsäckarna igår, så han ligger utmattad och laddad med antibiotika. så idag håller jag mer än vanligt ett vakande öga över vargen.
jag kollade in en blogg igår av en brud som sätter poäng på sina ligg! haha. aktiva kvinnan hade mycket att tala om. hon var helt naturlig och så jävla provocerande att jag bara smälte i hennes listor och åsikter. underhållande verklighetsflykt... men jag undrar ändå? blir hon inte liiiite oroligt över sitt beteénde eller ringer det inga varningsklockor eller är hon bara ytlig.. hon kanske bara ljuger? hoppas hon gör det. för hennes skull. även om jag gillar hennes åsikter och hon verkar veta vad hon pratar om så hoppar jag ändå att hon bara är underhållare.
för visst har vi känns av själväckel och blivit äcklade av personer i efterhand? legat med folk vi aboslut idag inte alls är stolta över att vi delat kroppsvätskor med? gnidit bröstvåror, våta könsdelar och smekt analer? HALLÅ!
jag pratade med det om erik, även om jag vill lämna honom utanför det mesta när det kommer till sådana åsikter och våra tidigare liv. MEN han berätta att han känner sig väldigt äcklad och inte ett dugg stolt över tidigare sexuella relationer. jag brukar säga att jag ångrar inte vad jag gjort för jag kan inte förändra på det nu, men han vill det. han vill göra ligg ogjorda? det gjorde mig bättre till mods.. då han ändå är något oskyldigare än vad jag är men har ändå upplevt "skammen" och lyckats äcklas av någon i efterhand... för jag är VERKLIGEN inte tänd på många av de jag legat med nu i efterhand. hahaha. jösses! sådana jävla dårar som inte haft en aning om vad de hållt på med. så att jag ibland bara i onödan mår dåligt över att jag ens tänkt tanken på att ha sex med dem från början. men vad gör det? alltså jag tycker att är man ändlöst, hejdlöst och hopplöst förälskad i någon så kan det få vara dåligt. det är mysigt och man lär varandra. jag pratar ALDRIG om mitt och eriks sexliv med någon, kanske har slängt ut mig något till mimmi i gengäld eller åsikt. jag tänker inte nämna något nu heller. förutom att det är lika unikt varje gång. det är inte bara ett kåt par som vill få smek och orgasm i varandras ansikte. 
nå nå nå, det finns mycket värre saker som händer andra människor.. deras älskade dör, de dör, de slänger skräp i skogen och ett oskyldigt djur fastnar i det och dör. och alla ovetande människor väntar på jordens undergång.




en av fördelarna med att bo i takvåning med låga och många fönster.
på vintern kan man ligga på en filt, lyssna på musik och se
molnen glida förbi.



jepp



hihi! så hima gullig bild på isabelle och michaela som jag hittade
när jag var på hönö sist. dom är säkert inte mer än 10 - 11 år.
neh! har inte ätit idag. ska ta mig lite bär. yours truuuly /majsan


morgonpromenad och tips



kvibergs kyrkogård



blurr



kvibbe kyrre



mikkel

MAJSAN TIPSAR MAT




mättande lunch el middag. ägg, morötter, selleri och melon. mycket nyttig och jätte gott.



frukost. blåbär tillsammans med a-fil smälter i munnen som en sommarmorgon. havregrynsgröt funkar alltid... bra att variera med fiberhavre också. bra för magen om man slänger i lite krossade linfrön emellant åt.
a-fil så som keso innehåller inget socker eller ersättning för socker! nyttigt och gott



frukt funkar alltid som mellanmål och frukost. här är mina personliga favoriter. citron kan man alltid pressa i vatten, varmt som kallt. - sjukt bra för magen med citroniiii.

glöm inte att man alltid ska äta med måtta! en portion räcker oftast. grönt te är alltid bra.
för att gå ned ett kg måste man bränna 7000 kalorier, likaså fortsätta! nu för tiden fokuserar vi kanske mycket på kalorier men det är bra att tänka på vad man faktiskt äter också. ta alltid reda på det för ett långt och hälsosamt liv. två intensiva timmar på gym bränner man ca 600 kalorier (så klart är allt indivudellt) så tänk på det när man helt plötsligt behöver bränna 7000 kalorier!
vi bränner ca 1500 i kalorier i vilolägen på ett dygn.. sammanlagt ca 2000 - 3000 under de dagar vi lagar mat, slänger sopor, tvättar, städar och handlar. finn alla bra chanser och tillfällen på att röra på er! och ät ordentligen men bra. varför vi misslyckas med att gå ned i vikt är för att vi unnar oss för mycket, latar oss och tror att vi förbränner mer än vad vi egentligen gör.

majsan tipsar till hälsosamt liv.

- cykla eller gå så mycket som möjligt. kollektivtrafiken kan ha löjligt korta sträckor.
- sätt upp lite möjliga krav och mål, som att springa 30 min á tre gånger i veckan om du är lite otränad.
- man mår mycket bättre av att röra på sig än att sitta still och känna efter.
- träna eller motionera minst 30 - 40 min om dagen, utöver dina vardags aktiviteter.

- var inte en soffpotatis. bara för att du svettas en timma på gymmet i veckan betyder det inte att det hjälper något när du ligger i soffan resten av tiden. träna ca 1,5-2 timmar á tre gånger i veckan. bara ett tips!
- försök att leva stressfritt. ta din tid och var ute i god tid. sov ordentligt och allt sånt. mentalt och fysiskt är stress vetenskapligt bevisat nedbrytande. kroppen samlar på sig fett (speciellt bukfett) då den går in i ett slags försvars/svält-läge.
- åk inte bergodalbana i kost och träning. tränar man och äter sunt ena veckan och sedan andra veckan frossa i pizzor, chips och överäter över huvud taget.. då lägger sig fettet verkligen! man kan liksom inte leva varannan vecka super sunt och andra veckan onyttigt, då lär sig aldrig kroppen eller hjärnan. när man har en göttevecka efter en svältvecka (alla känner sig nog lite extra hungriga efter träning och fett/socker/kolhydrat snål mat) så samlar koppen allt fett efter götteveckan.
- glöm inte att man måste äta för att förbränna fett och att muskler väger met än fett.
- för att träning ska vara som mest effektiv behöver man värma upp kroppen ca 30-40 min, finns bra maskiner på gymmet. annars, gå, cykla eller spring till gymmet(?)
- ät VAD du vill en gång i månaden (man vill väl helst äta nyttigt?).. unna dig någon gång ibland.. bara ibland!
- ingefära, chilli och cayennepeppar kan du frossa i!
- gör något fint för någon annan.. det belönar och motiverar en jätte mycket!


jag skulle kunna fortsätta i evigheter och jag skulle kunna göra lååånga listor om allt! hälsosamma relationer, tankar, tips på att må bra psykiskt.... allt kan jag motivera och vända till något positivt.. jag kan också göra skitlistor... men jaja. glöm inte att alla är individer och olika fysiskt och psykiskt... men sträva alltid efter att få må bra..

söndagsbikter

fortsätter att blogga jätte mycket som om det vore mitt liv och yrke. just nu blir det väldigt mycket torra skriverier här just för att det går dåligt på den skrivande fronten här hemma och andra kreativiteter. har varit dålig ett tag men börjar komma mig på benen igen... jag lever lite i frekvensvåger för tillfället med olika behandlingar och vardagsval. avstår helt från alkohol tillsvidare och mer påfrestande umgängen. för att det är bra för mig just nu.. att avstå... umgås och knyta in mig med bra vänner så som mimmi, anni, isabelle, felicia, anton, albin, vera, tess skulle vara kul att åka till snart... familj.. framför allt erik, djuren och naturen..
efter en äventyrlig lördag på hönö känner jag mig ganska matt denna söndag... trött på ett bra sätt. jag och isabelle låg uppe till klockan fyra och fnissa.. men vaknade vid åtta utsövd... så efter lång promenad och soffmys med erik så har jag nu tagit det lungt.. pysslat här hemma och tagit tag i kommande veckan redan nu! det är viktigt att leva nu, gårdagen existerar inte längre och morgondagen har ännu inte hänt så nu är mest relevant. men jag förbereder min kraft, kärlek och välvilja.... sådant många andra tar för givet eller glömmer bort lägger jag extra enegri på.
åhhh.. igår morse var grannen ute med sin rottweiler tik och dess sju åtta veckor gamla valpar.. jag ville drunkna i valpskinn!
imorgon ska jag tillbaka till gymmet igen.. paxa tid hos tandläkaren för att äntligen fixa mina skeva tänder.. sist hade jag räls i knapp en månad när jag slet ut den med en sked.. men nu är det dags...
just det senaste har jag varit så sugen på att åka utomlands.. till värmen. promenera på strand och plocka frukt. ska tjata på erik när han kommer hem från kära partille kollektivet. åhhh. känner att jag inte riktigt kommer i ordning med mina tankar. vill berätta och prata om allt jag tänker på känns det som. saknar mimmi.  



skeva tanden...



på hönö vandrar babushkor om nätterna



mannen som jag älskar.



barnen.



när jag var på hönö igår klämde jag mig i mina gamla 22or... motiverar mig till att nästa gång jag tar på mig dem vill jag helst inte ha några hängande kärlekshanddtag.. nu ska jag kolla på cykel. puss.. hoppar ni har det bra..

hallååå ensam morgonpromenad i skogen

kändes luddigt att promenera ensam i skogen utan hundarna. lunkade runt över rötter... fantiserade, planerade, filosoferade, räknade ock drömde... kliade stenarna på magen och pratade med fåglarna.... meheeeeee


barn

så här är det . när jag blir känd kommer jag bli utpressad för dessa bilder . så jag tänkte ... . . .  . ÄHHH. häär!



i väntans rum

har nu landat i fars fåtölj efter en äventyrlig dag. erik skulle med tåget som med några byten skulle ta honom till nossebro och jag skulle ta bussen ut till hönö för att träffa isabelle. eriks tåg blev inställt och isabelle blev sen. så jag väntade med erik till nästa möjliga tåg... jag skulle ändå vänta på isabelle. erik tog sitt nästa tåg och jag vandrai stan i väntan på isabelle. det började bli ganska långtråkigt efter ett tag eftersom att tiden gick, även om jag kan komma på en massvis med saker att göra så var jag ju liksom i väntläge. det var ändå okej för ja träffa karin inne i en butik och vi pratade jätte länge.. och kramades.. hon är en så fin person karin. det är hon. så genuin och varm. sedan tänkte jag att isabelle måste vara redo snart, så jag skiljdes åt och ringde. då hade isabelle fått en idé om att åka ut till tjörn och hämta en skåp... OCH gå på ikea.. så jag väntade lite till. blev hungrig.. tog en sallad på ett mysigt litet fik.. salladen var tyvärr mindre mysig. men vad gör man inte. jag tyckte aldrig att det var någon idé att åka ut till hönö eller tillbaka hem för isabelle skulle komma snart. så jag väntade.. promenerade och funderade.. sånt jag tycker är mysigt.. sedan fick jag nog och gick mot bussen.. då ringde isabelle och sa att de kunde hämta mig med bilen på väg hem från tjörn, så kunde vi ta bil ut till hönö.. men då skulle jag vänta en timma till... och efter nästan fem timmars väntande gav jag upp och tog mig ut till hönö själv. men jag var inte helt själv! för jag träffade amanda och jonas på centralen, vi bestämde oss för att ta samma buss. vi hade så otroligt mycket att prata om! de ska få barn i maj.. så jag klämde lite på hennes mage och kom på lite namn.. tror inte de ville ha något namn jag föreslog till bäbisen.. men det var jätte jätte mysigt att träffa dem och ta igen några år över en bussresa. en timma senare kom jag hem till pappa och den enda som var hemma var alfons (katten)... så jag mör och prata lite med honom... började åter igen fundera över hur det gick för isabelle.. tänkte på hur kallt det är ute... jag ska ju gå hem till hennes barndomshem sedan.. tar ca 30 min... så jag bestämde mig för att leta efter en ordentlig jacka.. istället hittade jag ett skåp fullt av gamla saker som är/var mina.. skrivböcker, oframkallade filmer, kläder, teckningar, målningar, tavlor, bilder och posters av bl.a jimi hendrix, hole och dylan... classic? rotat igenom en stund nu och hittade en hel del sköna prylar att ta med mig hem... sååå.. nu sitter jag här igen och undrar var isabelle har tagit vägen och om jag ska ringa henne? jag har liksom väntat på henne HELA dagen. men det är ingen fara så... jag börjar bli hungrig.. det finns brämhults jucie och sesamkakor här. funderar på att knipa mig lite och ringa isabelle.. eller? nå väl. tack för mig och puss. tänkte jag skulle vara god och lägga upp lite nya bilder från livet... men denna hp-skiten vill inte ta emot mitt äpple. så det får bli en gammal väl bevarad godning .


jag och jesper för ett antal år sedan. HAH! 



bring me the hollywood smile.

idag mår jag fint.. känner mig mycket bättre igen. jag har tillsammans med fina människor denna veckan orkat. det har varit en ganska påfrestande vecka. men jag är tacksam idag denna lördag. äter godis till frukost efter att jag gick apeshit igår inne på en godisbutik. köpte godis för 55:-!!! vet ni hur mycket godis det är? jag som inte ens är särskilt förtjust i godis. men de hade allt! så nu suger jag på en pepparkakskola.. sedan får det räcka.. erik är ju ganska bra på att äta det mesta så det kommer nog ta slut. jisses. idag ska jag åka till hönö och mysa kuddar med isabelle... hoppas lite att det blir som förr.. terminatorfilmer och disneyfilmer. oui oui. har planerat en liten kupp för morgondagen men vill nog helst inte prata för mycket om den ifall det inte skulle bli av.. lätt hänt att man vill saker men inte förmår sig att göra dem. ingefärakaramell..... MMMMMMMm..... fick mig att komma på att jag behöver beställa tid till tandläkaren.. så att jag en gång för alla kan fixa käften och få bukt med mina skeva tänder.. det är som att jag håller på att bli plasttantsgalen. ser för mycket på housewife program. där alla har snyggare kroppar än sina döttrar... 40-50+ damer som har shapes of a fox. ... . . kan inte låta bli att smygtitta på dessa program när jag är på gymmet.. för de har ju tvapparater över allt! och det är vad som visas. det eller per moberg när han styckar kött eller slickar såser från träslevar.. euuuu.. hur som helst dessa typer av program får mig att glömma av den naturliga skönheten... googlade till och med på silikonbröstbilder här om dagen bara för att se vad jag egentligen tyckte... och jag vet inte... för det finns ju inget mysigare än ett par äkta bröst att gosa sig nära med... de erfarenheter jag har av att gosa med ett par sillisar är ganska luddiga och det var inte bättre... jajajajajajajajajajajajaajajajajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ytligt inlägg det blev.. opersonligt och jävligt korkat.. tata

fredagsmys

låt aldrig någon annan få dig att tro att du är en dålig och opålitlig person på grund av tidigare handlingar i ditt liv. låt dig inte bli sårad av andras misstag. känn dig aldrig mindre värdig för att din självbild är vriden eller för att någon annan gör annorlunda. dröm hur mycket du vill om det får dig att känna dig bättre. gör vad du vill bara det får dig att känna dig bättre. var bara försiktig..... ta hand om er.


who is gonna save the children ?

http://www.fria.nu/artikel/91854#ixzz1lyJvFnsjn

we should leave

känns uråldrigt att beklaga sig över vädret men jag vill göra det. känns som att jag bara är i mitt tonårshjärta nu för tiden och vill aldrig komma ut. känner att jag aldrig riktigt kan vara mig själv. just ikväll vill jag vara någon annan någon annan stans. känslan av att jag aldrig kommer klara av att göra det jag vill får min värdighet att sparka på mig. jag har gått in i en fas där jag vägrar acceptera allt som händer... det kan låta lite barnsligt... men jag har försökt utan att samarbeta med mitt inre. igen? ute på vägarna för att hitta kunskapen om vem jag är.. åh, mina vänner.. livet är långt och man letar alltid efter sig själv. vi är egotrippade själar som tror att kärlek och ekologisk odlad bomull ska rädda världen och våra törstiga själar. vi är bara ordpoliser och tror att vi vet något om att vara rättfärdiga. vi tror vi vet vad ensamhet och rädsla är. vi tror att våra jobb är så viktiga att pengarna vi tjänar är ännu viktigare.. att tiden är dyrbar... hur kan vi tro det när vi spenderar den på att göra bort oss så jävla mycket? livet är allt vi har? vad är det för sätt att resonera..? det är ingen ursäkt till något.. om man tror att livet är det enda man har vad lever man då för? tid har vi gott om men den vänta för ingen. och det köttar hjärnan ur mig!! hatar denna sängen... lägenheten... spårvagnen.. snön... sjukvården.. inställningen. min hjärna kommer explodera av alla piller och mitt självmedvetna jag har börjat förtvina.. jag börjar bli en dum tonåringen igen som vägrar växa upp och betala räkningar... jag har fullständigt tröttnat på allt ansvar jag tar på mig.. dags att byta jacka. inställning... jag är inte så förvirrad som jag känner mig. det är bara en sån dag.. jag har inte kunnat träna denna veckan av medicinska skäl.. synd... men det hör ju till puberteten att bli fet. ciao


we should leave

känns uråldrigt att beklaga sig över vädret men jag vill göra det. känns som att jag bara är i mitt tonårshjärta nu för tiden och vill aldrig komma ut. känner att jag aldrig riktigt kan vara mig själv. just ikväll vill jag vara någon annan någon annan stans. känslan av att jag aldrig kommer klara av att göra det jag vill får min värdighet att sparka på mig. jag har gått in i en fas där jag vägrar acceptera allt som händer... det kan låta lite barnsligt... men jag har försökt utan att samarbeta med mitt inre. igen? ute på vägarna för att hitta kunskapen om vem jag är.. åh, mina vänner.. livet är långt och man letar alltid efter sig själv. vi är egotrippade själar som tror att kärlek och ekologisk odlad bomull ska rädda världen och våra törstiga själar. vi är bara ordpoliser och tror att vi vet något om att vara rättfärdiga. vi tror vi vet vad ensamhet och rädsla är. vi tror att våra jobb är så viktiga att pengarna vi tjänar är ännu viktigare.. att tiden är dyrbar... hur kan vi tro det när vi spenderar den på att göra bort oss så jävla mycket? livet är allt vi har? vad är det för sätt att resonera..? det är ingen ursäkt till något.. om man tror att livet är det enda man har vad lever man då för? tid har vi gott om men den vänta för ingen. och det köttar hjärnan ur mig!! hatar denna sängen... lägenheten... spårvagnen.. snön... sjukvården.. inställningen. min hjärna kommer explodera av alla piller och mitt självmedvetna jag har börjat förtvina.. jag börjar bli en dum tonåringen igen som vägrar växa upp och betala räkningar... jag har fullständigt tröttnat på allt ansvar jag tar på mig.. dags att byta jacka. inställning... jag är inte så förvirrad som jag känner mig. det är bara en sån dag.. jag har inte kunnat träna denna veckan av medicinska skäl.. synd... men det hör ju till puberteten att bli fet. ciao


we should leave

känns uråldrigt att beklaga sig över vädret men jag vill göra det. känns som att jag bara är i mitt tonårshjärta nu för tiden och vill aldrig komma ut. känner att jag aldrig riktigt kan vara mig själv. just ikväll vill jag vara någon annan någon annan stans. känslan av att jag aldrig kommer klara av att göra det jag vill får min värdighet att sparka på mig. jag har gått in i en fas där jag vägrar acceptera allt som händer... det kan låta lite barnsligt... men jag har försökt utan att samarbeta med mitt inre. igen? ute på vägarna för att hitta kunskapen om vem jag är.. åh, mina vänner.. livet är långt och man letar alltid efter sig själv. vi är egotrippade själar som tror att kärlek och ekologisk odlad bomull ska rädda världen och våra törstiga själar. vi är bara ordpoliser och tror att vi vet något om att vara rättfärdiga. vi tror vi vet vad ensamhet och rädsla är. vi tror att våra jobb är så viktiga att pengarna vi tjänar är ännu viktigare.. att tiden är dyrbar... hur kan vi tro det när vi spenderar den på att göra bort oss så jävla mycket? livet är allt vi har? vad är det för sätt att resonera..? det är ingen ursäkt till något.. om man tror att livet är det enda man har vad lever man då för? tid har vi gott om men den vänta för ingen. och det köttar hjärnan ur mig!! hatar denna sängen... lägenheten... spårvagnen.. snön... sjukvården.. inställningen. min hjärna kommer explodera av alla piller och mitt självmedvetna jag har börjat förtvina.. jag börjar bli en dum tonåringen igen som vägrar växa upp och betala räkningar... jag har fullständigt tröttnat på allt ansvar jag tar på mig.. dags att byta jacka. inställning... jag är inte så förvirrad som jag känner mig. det är bara en sån dag.. jag har inte kunnat träna denna veckan av medicinska skäl.. synd... men det hör ju till puberteten att bli fet. ciao


oui

nu verkar dumheterna ha tagit slut i mitt liv. jag som alltid har lagt krokben för mig själv, gjort bort mig, sårat andra och försökt övertyga alla om att det inte varit meningen. vi får alltid igen. och jag vet att jag inte var helt galen. jag fick känna skam, skuld och självhat... känslor jag försökte stöta bort.. tyckte inte att mina handlingar skulle få plåga mig. jag var dum.. framför allt jävligt omogen. men det erkänner man ju självklart inte. jag var bra på att driva andra till vansinne. jag kunde tala om för någon jag visste älskade mig djupt och innerligt att jag aldrig någonsin upplevt äkta kärlek.. att jag aldrig hittat någon att älska som om det vore sant.. kunde se någon rakt in i ögonen och säga att jag aldrig upplevt sårbarhet.... avvisa någons värme som om den aldrig varit nära mig.. jag var en jubelidiot och knullade mig ur alla mina förhållanden.. vare sig dom var bra eller inte, vare sig det var partner eller vänner. letade upp något i alla och bräckte det.. bara för att jag inte kunde ta hand om min egen bräcklighet.. och jag trodde aldrig på kärlek. jag trodde aldrig på sex. jag trodde inte på någon. jag var instängd och allvarlig. jag kunde vara galen... porslinet flög över inget och jag vet inte hur många gånger jag föreställt mig hänga kvar i någons ben när personen gått ut genom dörren men vägrat för att jag trott att avstå från sånt var värdighet och smärta var värdighet... och att avvisa någon annan betydde inte att man avvisade sig själv. att knulla med andra bakom andras rygg, vare sig det gällde sin egen partner, någon annans partner, bror, syster... förälder... det var kontroll över ens egna känslor.. för sex och kärlek hade inte samma betydelse. jag inbillade mig att jag aldrig upplevt äkta kärlek... och att slicka någon annan eller låta någon annan knulla en på en parkeringsplats var ju bara vänskapligt och fysiskt? men jag har alltid varit ärlig med mina handlingar.. i detalj.. vem som kom eller inte kom.. vem som tog första steget.. vem som sov över hos vem... jag var alltid ärlig i mina handlingar men aldrig med vad jag kände. jag gjorde mig själv så ensam som jag kunde. jag trodde det handlade om att hitta sig själv.. och jag har blivit sårad av sex.. så jag delade med mig av det intima man delar med något man vill ge någon annan man litar på. det var destruktivt.. men jag var ute efter att såra andra. så efter dessa erfarenheter. sex är en intim akt. att älska är en fysiskt kontakt man bara har med den man älskar. jag har nog inte älskat 97% av de jag knullat men jag ville det då och den dåvarande "partner" ville det.. säkert flera gånger. men det var inte kärlek och det var meningslöst.. det var absolut ingen ursäkt till att utforska. och finns det en enda person jag upplevt 100% kärlek med, som växt med att vi förändrats är erik.. tanken på att såra honom eller att ha sexuella relationer till någon annan är vedervärdigt. jag skulle hellre döda mig själv. att skriva om detta har varit viktigt för mig.. för att denna självklarheten tog mig låååång tid att inse.. det tog mig lite över åtta år av sexuellt förvirring, några "offer" och en väldigt stark människa som oavsett mitt förflutna älskar mig och jag honom oavsett hans... fast något mer oskyldige förflutna.... så det är en del av min terapi det här... så nu vet alla vad jag har för morala omdömen i dessa frågor.. vad det gäller förståelse och förlåtelse att göra jobbar jag fortfarande på.. men vad jag vet är att det går inte att reparera någon annan eller sig själv efter en sådan handling.. en sådan brist på trovärdighet.

i väntan på ett läkarsamtal

stay out super late tonight picking apples, making pie put a little something in our lemonade and take it with us were half awake in a fake empire were half awake in a fake empire tiptoe through our shiny city with our diamond slippers on do our gay ballet on ice bluebirds on our shoulders were half awake in a fake empire were half awake in a fake empire turn the light out, say goodnight no thinking for a little while lets not figure out everything at once its hard to keep track of you falling through the sky were half awake in a fake empire were half awake in a fake empire

rivs

en dag, när man som mest behöver det vaknar man upp och känner hur allting vänder. jag har inte sovit ett piss inatt trots drogen imovane.. ingenting verkar bita tag i min hjärna just nu... den är vaxad. nåväl! ska försöka leva idag.


apelsinsorger

det är så mycket jag vill skriva om. det är så mycket jag vill skriva just nu.
men jag ligger begraven i soffan bland kuddar och apelsiner.
försöker gå upp och göra små ryck i lägenheten men mår illa efter bara en liten stund.
får goda råd av min vän jesper att jag ska ta tag i livet varje dag och "kicka den skiten".
hans goa blogg www.goagrejer.wordpress.com

jag har inte kommit iväg till gymmet sedan torsdag förra veckan...
idag kanske jag kan gå och "kicka skiten" åhhhhhhhhhhhhhh.. spela roll.
skit i mat, skit i gym, skit i sömn, skit i andra, skit i stan, klockan och vagnens avgångar.. skit i allt. vill bara åka så jävla långt här ifrån.
tack universum för att du förde mig till erik.
kan universum snälla föra oss till en gård i södra frankrike eller italiens kust.. vill sitta i högt gräs och skriva..
dicka vin på en veranda... skriva och måla medans erik gör musik..
så frön och äta mina egna gurkor.. dra morötter och plocka päron..
klippa gräset med en manuell gräsklippare och fläta någons hår på en mur... en liten vind... avlägsna ljud från kossorna och deras klockor.. skicka in mina bidrag till olika förlag.. en dag bli manusförfattare..
sluta snacka börja packa? ge oss bara av.. jag är redo. är erik? september.. septemer..låt det bli september.
erik har precis fått anställning... vi väntar på att första handskontraktet ska gå igenom.. jag ska bestämma denna veckan om jag tänker börja jobba i den där ekobutiken.. och snön fortsätter falla medans vi går runt och väntar! jag vet inte var jag är i mitt liv just nu och jag gillar det.. men jag vill fara.. antingen kan vi stanna här och involvera oss i frågor och åsikter bara för att vardagen är för monoton.. "gå till jobb vi hatar för att köpa skit vi inte behöver".. erik tycker i och för sig väldigt mycket om sitt jobb och jag är väldigt säker på att jag kommer finna frid och omsorg i ekobutiken om jag nu tackar jej. jag är anpassningsbar och har alltid varit. så just nu gör vi nog det är för att vi vill.. som jag alltid trott på och som min goda far alltid sagt "man gör det man vill. det enda vi kan vara säkra på med våra liv är att de förändras." lever efter hans visa ord och jag drömmer vidare om att få lämna landet.... till kossornas gräs och höga stenmurar... passa på att njuta av gbglivet så länge det varar?

plastic fantastic

mycket säng idag.. inte mycket annat blir det heller.
ska det sluta snöa? vill åka här ifrån.
vill lämna hjärnan och åka här ifrån.
säsonger av seex feet under ligger utspritt på golvet.
borde kanske kamma ut tovorna.

.

vi kommer alla snart att vakna och inse att vi inte är de vi är.
acceptera att vi inte är det vi trodda att vi var.

jag väntar på en insikt och ett sammanbrott.

the awkward moment between your birth and your death

tänkte tipsa en av låtarna från soundtracket av drive.. kan inte sluta vara helt såld på filmen.. jag har aldrig riktigt varit särskilt supertänd på ryan gosling.. men nu är ryan GOSING en av godingarna! i alla fall i denna filmen... vet inte vad det är med mig och tysta, allvarliga och goda män.. helt betagen av dem och har alltid varit... även kvinnor.. men mest män när det kommer till den personligheten.. den är liksom starkare hos dem.. jag kanske är lite old fashion när det kommer till det.. jag gillar tysta, allvarliga, lugna och självmedvetna människor.. så seeeexigt! men det måste självklart vara genuint.. ååhhh.. så ytlig jag känner mig nu.. men ni fattar? jag blir nervös av folk som har för tydliga ansiktsuttryck, pratar för högt med konstiga tonlägen och gestikulerar som galningar.. de tar så mycket energi och det känns så oäkta.. nervös blir jag inte.. jag blir nog självmedveten som fan kring dessa.. vill typ ge dom en isglass och be dem hålla tyst.. hos vissa är det jätte gulligt.. som eriks syster.. hon pratar mycket och ibland med hela kroppen... men hon är så himla himla söt.. det är nog för att jag känner att hon är så fin som hon är.. och det är inget spel.. det är bara hon. jag ska snart på möte med min läkare... jag borde äta något.. hundarna sover och sprattlar i sömnen.. mysmorgon.. just det! en av låtarna i det genialiska soundtracket av filmen drive. se den! vera... du kommer tappa brallorna. och mimmi också antagligen... alla gör det.. inte bara hans skönhet eller musiken... det är alla skådespelare som gör en sjukt bra insats, miljön, ljuset, sättet att filma och känslan av något typ av 80-tal fast det kunde lika gärna vara vilken tid som helst... om det inte vore för vissa uppenbara detaljer.. men åhh.. hela filmen är bara så bra gjord att jag kan inte minnas senast jag blev så insnorad i ett sådant filmiskt mästerverk! LÅTEN .. . .. . . .lyssnade på den när jag diska... försvann in i diskskummet..

http://www.youtube.com/watch?v=-DSVDcw6iW8

meh

ligger i sängen och mår illa... tränade i 2,5 timma.. sedan kom jag hem och vräkte i mig sesam kakor.. nu ligger jag här.. mår illa och drar i skinnet.. håhå. helt sjukt att vi kallar det "unna" oss. som att åh, idag har jag gjort bra ifrån mig i skolan så jag unnar mig 3 hekto smågodis.. idag har jag cyklat till jobbet och hem så jag unnar mig 4 hekto kladdkaka... idag har jag sprungit 3 kilometer, då får jag unna mig tre glas rött.. idag har jag gjort något bra så nu får jag göra något dåligt.. idag har jag varit snäll mot min kropp så nu får jag skada den igen? idag har jag bränt 1200 kalorier totalt efter att ha ätit ca 700, så nu får jag vräka i mig sesamkaka!?!? så korkad man är.. mår så illa. försöker ligga still, dricka vatten och fokusera på att inte kräkas.. åhh. haha. jag förtjänar det.. glupska tjockis.. kasta mig tillbaka till 40-talet så jag kan skämmas hela tiden istället.. eller bara leva i dagens samhälle... i sverige... här ska vi skämmas för att vi har dyra, oekologiska, animaliska kläder för att fattiga inte kan ha ordentliga kläder.. i detta samhället får man inte passa in i trasiga jeans och smutsigt hår.. då får vi skämmas.. vi ska skämmas för att vi sitter på massa pengar medan andra inte har något (jag skrattar hela vägen till banken i mina svindyra skor i skinn och min jacka från nordiska kompaniet).. jag är lyckligt lottad som är uppfostrad i en bra miljö men också fått lära mig att leva väldigt hårt och i tortyr.. att inte få passa in och bli misshandlad på de flesta sätt som går.. och jag är lyckligt lottad som har ett sparkonto, väger 44 kg och får ha varma skor på vintern! jag är glad för att jag själv har sett till att allt de här är min förtjänst och att mina tankar och handlingar till andra som inte har det så bra som jag sprids vidare till alla som kan agera. vi väljer alla vad vi vill göra med våra liv.. för eller senare kommer vi förstå vad som egentligen ger oss någon mening med det.. just nu känns min mening som att lägga tid på mig, erik, de jag älskar, att vara en god kamrat för alla individer och göra rätt för rätt personer.. och sist men inte minst vara god mot vår miljö.. vi får inte glömma att hur festligt eller pissigt livet än må vara så står vi alla under samma trasiga ozonlager.. imorgon ska jag träffa min läkare igen... får se hur det mötet artar sig.. och så lunchmys med min mimosa mimmi och hundarna.. åka till trollhättan och spendera helgen med familj och sprida planer.. blockera telefon, internet och ja... omvärlden? idag fick jag tid för att sätta in kopparspiral... då fick jag tips om att äta två Ipren innan för att musklerna skulle slappna av så det enkla ingreppet inte skulle vara obehagligt? vad sägs om en lång lugn promenad innan istället för att få musklerna att slappna av? får man lov att hänvisa till sånt skräp? ska jag säga med en hylla av piller... anyway.. efter många om och men får jag äntligen spiraljäveln.. den är eko och noll hormoner... och ganska babyfri.. så slipper jag och erik bli föräldrar.. nej! ingen liten sprattlig bäbis, som luktar, skriker och tar all ens tid... jag menar kärleksbarn... om vi nu någon gång får ett kärleksbarn vilket vi tror att vi kommer skaffa (om hundra år) så är det för att vi vill... tills dess måste jag utsätta mig för saker som kopparspiral.. neh... nu ska majsan vas tyst... somna och glömma alla sesamkakor som ligger i hennes mage.. det är i alla fall inte en bastard. pusshej


när allt runt omkring bara är brus och oljud... men kommer inte in











jag känner mig... fulländad.


vera

hon har en av de bästa bloggarna jag spanat in. jag spanar inte så många bloggar. längre. numera är det bara mimmi, vera, kissies och lite random vegan, vegetariska, hälso och bantningsbloggar. beeest. i alla fall här hittar man veras blogg som säger mer än vad andras meterlånga meningslösa inlägg. http://likstorm.tumblr.com/ majsan bloggtipsar kanske kissie imorgon.. hah!

morgontung

som vanligt uppe mellan 06.00 - 07.00 för att ta mig an morgonmilen med grabbarna... just idag kunde jag nog tänka mig att dra mig lite extra... igår var mysigt.. jag och de andra grabbarna var i de ockuperade huset i kviberg och såg drive... de har just nu en gratis filmfestival i det gamla behandlingshemmet.. jätte mysiga människor och stämning.. allt.. dom har även en free shop.. med kläder.. allt är gratis och man får lämna gåvor.. ikväll ska vi nog dit igen.. p.s drive var så fruktansvärt bra och musiken var sjukt bra. och filmen var den bästa på länge... nu måste jag upp! puss


RSS 2.0