Morgonpromenad

Mysmajsan har varit uppe i drygt två timmar. Promenerat och frukosterat ska snart ut och springa... Men tänkte först lägg ut en bild på rödbetssoppa.. Tokenkelt att göra och jätte gott men framför sött nyttigt! Hannes & Elin kommer förhoppningsvis över på lunchdejt idag, då ska vi kränga ner lite i dem och lite annan soppa! Jag ska snart bli seriös med bloggen igen... Kanske... Vem vet... Pusshej!


Mysan

Bakar bröd, promenerat, kollat tapeter, flyttar.. Väntar på att papsen ska komma med bilen så vi kan köra över till andra lägenheten för att lämna lite mer saker. Kul jul! Åhhhh, längtar till jul och slå in julklappar... Julbaka och starkvinsglögg..... Mysmajsan är 100%... Mimmsan och Majsan ska också till stockholm i december... Julmys i Stockholm och bo på hotell... Bara relaxa.... Nej! Nu ska jag göra sojamjölk så att jag kan göra pannkakor med dinkelmjöl och havregryn... Pusshej eheheheh... Okej kan bli mitt sista mattips... Lätt blåmögelost sås med vitlök och örtsalt, tillsammans med pasta och mache-sallad. Fred!


Matbloggen uh...

En kikärtsbiff och en avokado med linfrö som jag strött över. Kul! Annars har jag hunnit med mycket idag.. Motionerat, betalat ofantligt mycket räkningar, ignorerat ett möte, städat, skrivit matlista och en låååång inköpslista till nya lägenheten.


i väntan på att erik ska komma ur badet.


victims

we dont need a cure. we need faith. we need to receive and to give love. we need to confirm and we need to be confirmed. we are not victims. we are still alive.


en helt vanlig kväll

en bild som demonstrerar lite öve vad jag har gjort idag. poserat i mitt fräscha löparställ medan min sambo poserar i ett inte så fräscht, men personliga plagg att springa i. sov gott


Matbloggen?

KUL ! Lite tips på enkel mat tonfisksallad. Kikärtbiffar med soltorkade tomater, fetaost och rödlök tillsammans med avocado och sallad! Jag ogillar egentligen mattips och bilder på mat men nu tyckte jag det var okej att hyckla lite... En liten del av en lång läkningspocess. Xoxo!


sunrise


höstdagar


höstdagar

har spenderat helgen i trollhättan. loppis och italienskt vin med svärmor. framtidsplanering, skogspromenader och klängandes i ekträd med små svampar tillsammans med erik och anni. druckit te i morgonsolen och sett frosten tinat upp till en ljummen men frisk höstdag. middag hos eriks pappa, med syskon, deras respektive och värme. nu är det måndag igen och jag ville nästan inte att helgen skulle ta slut. allt var så långt ifrån allting. underbara höst dagar och fina äppelskruttar. drömde att mimmi och fredrik fick en son... till och med det kändes bra... jag är redo att bli faster.. okay guys? somnar om. puss!

Sänghäng

jättemysigt igår när mimmi fyllde år. nu ska jag somna om efter morgonprommen. puss


sänghäng

tryggt att veta att grabbarna vaktar sängen medans jag går på springrunda.


.


3 oktober

har det bra. har inget annat att skriva om just nu.


RSS 2.0