this one will bring you luck

är äntligen slagen till ro efter ett helvetesbesök på ikea och mys och plock i stugan. det känns så bra att komma ut till vårat lilla hus. det är så fruktansvärt skönt.. se ut genom fönstret i köket så är det bara tjock skog.. nästan som en b-skräckfilm men jag gillare. så jävla ocentralt är det inte. jo. fast det är så jag vill ha det. men det är ändå tillräckligt nära.
ja. några dagar till så ska vi nog ha fått i ordning på våran stuga vid mälaren men fram tills dess blir vi kvar på söder.. i alla fall tills på måndag.
inatt ligger jag på soffan! jag tycker det är mysigt,, det känns som att sova borta. fabian har blivit sjuk o elände så det blir ganska jobbigt att ligga o rulla runt i fabians lilla pojksäng.
de blev ingen bärs idag heller. trodde det men det blev det inte tid för helt enkelt.. jag beundrade hellre vårat lilla hus istället. det hade varit mysigt att stanna över där i natt  och vakna upp där imorgon på vår special happy slappy day och mecka lite mer men så kom vi på att vi liksom ännu inte har handlat något käk. jag köpte i och för sig en mycket fin och dyr olivolja men näää..
och jag har nyligen upptäckt intolerans från min sida,, alltso laktos.. det känns inte så rock n roll men jag dricker ändå inte mjölk.. hetsdrack tre glas mjölk i förrgår (första gången jag drack mjölk på över ett år) sedan dess har jag velat sprängas lite då och då.... och vad jag än äter med mjölk i så får jag kramp.
så nu måste jag gå till någon snygg sköterska och lämna blod för att kunna teste mig för intolereans. antingen så har jag det eller inte.. o har jag det måste jag lära känna alla laktosfria produkter och känna mig träffad samt lite rörd varje gång valio marknadsför sig. spännande.
på onsdag kommer isabelle till stockholm! det ska bli skönt med lite systraskap och göteborg.. hon ska också få släpa med sig lite av det jag har glömt. hurra!
men nu vill jag sova! har varit vaken sedan sex i morse.. de gör mig lite grinig... TATA

soft

nu har jag haft ont i min mage i tre dagar. jag känner mig fet och eländig! jag har inte gjort alls mycket nytta... baka en kaka igår... lagat mat har jag också gjort.. tvättat.. men inte städat.. bröl.
ikväll ska jag egentligen ut och ta en öl med alex.. men först ska vi till ikea.. wohooooooooooooow.
jag känner mig smutsig och gammal... lönnfet med en senapsfläck på mitt vita amerikanska pisslinne.
trött och spänstig. det är vad jag känner.
tur att fabian är hemma... han är sådär mysig och gör mig lite smalare, lite renare och lite piggare. han är en mirakelkur.
NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! nu ska jag göra något vettigt. kanske lägga mig i soffan...  kanske få ett städryck... pffffffffffffff.TATA applepie

influensa? vardag?

och är det bara jag som tycker att lady gagas klädval är lite osmaklig? eller hon kanske har en så där stylist med osmak.
hur som helst så verkar jag vara frisk nog att äntligen kunna gå till skolan imorgon, har missat två dagar och jag får ångest av sånt. fast jag får mer ångest av att gå till skolan sjuk... sååååå.
det har ännu varit en skön dag som bara jag och fabian har glidit runt. sett på en bra film ätit en falafel och promenerat runt i stockholm.
och är det bara jag som går runt och är nojig för den förbaskade svininfluensan? hur jävla fjantig får man lov att vara när man får rysningar av att tänka på viruset? jag är som vanligt nojig över det flesta, allt från ont i tånageln till obotliga sjukdomar. det som är läskigt med en influensaepedemi (kan man kalla den så nu?) är att den är okontrollbar och man kan inte lita på att alla man känner eller alla fläsk på tunnelbanan spritar händer och fruktar den lika mycket.
jag vill inte vaccinera mig och jag vill nästan få influensan.. en lindrig sådan hade gjort mig tacksam. urs!
det känns obehagligt.
imorgon ska jag i alla fall iväg till skolan och leva vidare med min vardag trots denna hemska influensa.
åka till ikea och få köpt den där soffan som gnager i bakhuvudet, kanske ta en öl med alex.
men nu ska jag baka en sockerkaka.
TATA


underbara onsdag

idag har varit en bra avslappningsdag. idag har varit en fabian&mary-dag och det kommer mer.
man har ju inte mycket tid över att umgås bara vi just nu när man har jobbat, gått i skola och bara pratat om flytt, soffor och skola. men idag har bara varit en dag för oss. ätit frukost i lugn och ro, sett på en film, haft en lååååång promenad.. pratat om annat än soffor.
bra att min mage börja bråka med mig igår. eller bra och bra. det känns skamligt att inte vara i skolan idag för idag skulle jag fått en genomgång inne hos fåglarna och fått lära känna dem. men det känns onödigt att ens gå dit om man knappt kan vara med.
idag ska jag egentligen på pub anchor med alex fast eftersom att min mage svider och jag ska kunna komma iväg till skolan imorgon så är det inte ett dugg bra att ta en öl.. varför sitter jag och skriver detta här?
åh! nu måste jag gå. jag och fabian ska iväg o handla så att vi kan göra middag.. åhhh.. vilken härlig dag... ikväll får det bli film och gott... uppdatering om flytt kommer i helgen. TAtA

fake your fails and shoplift a new bed

vad gör jag? ligger och halvsover ensam i en säng i stockholm. poor poor pooooooooooooooor me.. inte.
jag kan inte säga att det har varit den bästa dagen hitills... men det är svårt att hitta en sån dag just nu.
imorgon ska jag till skolan.... ja, jag missade min första skoldag. vad tror ni om mig? att jag helt plötsligt bara för att jag flyttar till stockholm gick och blev någon annan? så fan heller. hur som helst tar jag alltid ansvar för mina handlingar och jag ringde till skolan. nada potada! jag flyttade bara mitt startdatum till imorgon istället.

krogarna i stockholm där emot är mycket roligare än dem i göteborg.. fast vid varje kvällsknytning och hej då så behöver jag lite göteborg.. jag pratar om stockholm som om det är första gången i mitt liv jag är här.

om jag inte dör av svininfluensan så kommer jag att dö i brist på göteborg.
antagligen ska vaccinet bli gratis och antagligen åker jag till göteborg och göteborg hit.

TATA

blöjh'äääääää

vilken jävla skit dag

holding out for tomorrow

imorse vakna jag av ännu en hysterisk dröm som får hela min värld att välta på helt fel sätt.
jag drömde att jag blev lämnad av allt bra som någonsin har hänt och jag satt i ett rum igen med gamla spöken.
dom man umgicks med för lite verklighetsflykt.. det var en skamlig smak i munnen och hjärtat var splittrat i små miniatyrer av kol.. likgiltigeheten kunde inte kännas på något annat sätt. och den andra känslan som lät sig smyga in innanför revbenen.. små hugg av flykt.. små böner om en annan vardag.. små viskningar om lösningar som aldrig borde existera. små vansinnelösningar.. något annat än likgiltighet.
man tror sig att efter en sådan lång tid har man byggt upp ett pansarskal och släppt taget..
men när det väl gäller så inser man hur bärcklig ens yta egentligen är.
min drömmar skildrar mig sällan från verkligheten.. men denna hette duga och nog alla gånger om.
någon stans måste man slå klacker i marken och säga adjö till det förgågna..
hur jävla rädd man än är. rädsla dödar en inte och inte det förgågna heller.
man får bara inte glömma av att andas.

humm

snart ska jag åka och möta fabe & john.... min rastlöshet börjar bli olidlig... detta kommer vara den längsta kvarten sen jag flytta till stockholm.. pfffffffffff. så tänkte jag också när jag satt på tåget...
hur som helst!....... undrar jag varför ens föräldrar är medlemmar på commintys (stavefel... jag har inte gått i skola på över ett år).... som min pappa... jag fick just en inbjudan utav honom på en mejl att bli medlem i något... okej... jag gick med i facebook..... inom kort skaffar han väl en blogg... jaaa.. jag bara satt och tänkte.... o undra vad jag ska göra med de tio minuterna? hur som helst ska jag göra mig egen musli i morgon.. idag ska jag baka kaka! hej då

knaffi

jag har ätit frukost, druckit kaffe, varit ute och gått, shoppat, gått lite mer, pratat i telefon, lagat mat, ätit mat, halvsovit, skrivit, sett en lååång film, gjort mig i ordning och skrivit lite till......... och jag är fortfarande ensam.. det är bara jag och en fluga här i källaren... HÖÖÖ... kan inte fabian komma hem snart.. det är nog bara bra att jag ska börja plugga igen.. då slipper jag sitta och vara uttråkad som jag är just nu.. jag är trött på att packa och städa,, det kan jag göra nästa helg.. sen så är det inte kul om inte fabian är med..
nu är det två flugor här inne.. var fan kommer dom ifrån.. URS!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh.. så här är det att bo i stockholm... jag gillare.. nu ska jag kaffa, snusa och kanske äta igen? kanske göra dagen en gång till? hahaha... hej då!


showoff

det känns som att tiden går väldigt sakta och det bästa vore om det kunde vara lördag imorgon.
egentligen inte.. för när det gäller packningen och så... sååå går tiden alldeles för fort för mig.
från och till får jag rejäla happy taughts för det känns så skönt att jag äntligen ska flytta! permanent också.
det känns helt underbart att jag och fabian har hittat oss ett stughus som passar oss två perfekt!
det känns så bra att jag varje kväll ska stå och packa matlådor till fabian.
det känns bra att jag ska bli hemmafru samtidigt som jag kommer vara bortafru eftersom att jag går i skolan..
det känns överväldigande bra. jag gillar det. jag kan knappt vänta tills vi ska peka ut våran kommande soffa som ska invigas och där alla mina gäster från göteborg ska få bo några nätter.
det känns som det ska.
jag har egentligen inte tid att sitta här och skriva just nu.. jag har alldeles för mycket att göra och jag ska vara på jobbet 06:30 imorgon.
men jag är så där övertrött, hungrig, mätt, behöver mys och film och sömn och packa samtidigt. fast jag är ändå inte stressad och nervös... nej, jag har inte varit det på några dagar... och det känns också bra.
nähä! nu ska jag packa vidare lite, försöka äta och sova för imorgon ska jag jobba som ett djur och sedan träffa tussilago! baj baj applepaaaaajs!

move, brathe and vanish

jag har någon hatkärlek till att läsa mina gamla bloggar. jag känner mig lite avundsjuk på den där tjejen som kunde skriva så jävla bra... må lite dåligt för att jag vet varför jag skrev något just då och jag minns hur det kändes och vad det egentligen betöd. jag blir glad över att jag på något sätt kunde avreagera mig istället för att ta till saker som droger,alkohol eller sex. jag är glad för att jag skrev så jävla bra, att jag hade så stora drömmar och mål, jag är glad att jag fortsatte och slutade i lagom tid.
jag vet liksom inte vad jag ska skriva längre. jag har ändå aldrig trott på detta materialistlivet som folk verkar vilja läsa om. dessa drama vardagar som hade ett bäst före datum redan när jag var 14.. det inkluderar även alla pinsamma fyllor, fyllesex, röda prince, stormiga förhållanden, jobbiga skolförhållanden, psykologer,  prov, familjekriser, tonårskriser, skorkriser och all annan jävla skit folk verkar skriva om.
inte konstigt att riktiga författare väljer att skriva om något annat. något annat dom skrev från hela första början.
det har bara blivit trendigt med all jävla bloggelände och tävlingar om vem som skriver bäst.
visst jag erkänner att det alltid känns skönt att kunna avreagera sig på detta.
men sedan sitter vi alla där med feta hjärntumörer, massa skit vi inte behöver och fullständigt stannat i den naturliga utvecklingen. UHÄÄÄÄÄÄÄÄ.
det jag vill säga är att när man sitter här och skriver känns det som om man skriver bara för att man vill att andra ska läsa skiten.. då prestrerar man inte sitt bästa för den enda personen som är viktig att imponera på är sig själv och det gör man inte när man avreagerar sig.

something bad inside me went away

vaknade sent imorse. gick upp och mös med det nya familjetillskottet alfons. en liten pysse på 10-12 veckor.. han äter fortfarande välling. underbart.
vera svängde över för en latte och parfym prat... pfff. knappas. men vi pratade lite om dåtid och framtid. spännande.
det händer mycket saker i mitt lilla liv.. jag flyttar till stockholm på lördag och 1a september flyttar jag och fabian ut till stenhamra i stockholm. där ska vi börja vårat stugliv.
det har hänt mycket bra och dåliga saker denna sommaren... jag är lite nervös. det verkar som om många liv har förändrats och en del har tagit slut.. det är svårt att inte påverkas när man bor i ett sådant litet samhälle. det ska bli underbart med miljöomväxlingen och att äntligen få flytta ihop med min livskamrat.
av någon anledning har det känts lite deppigt idag.. jag vet inte varför. kan vara regnet.. kan vara för att jag känner mig nervös,sentimental,ledsen och väldigt lycklig samtidigt. kan vara för att jag ska jobba imorgon.
jag längtar till slutet utav denna veckan. då kommer jag vara trött,nervös och i princip sönderstressad för veckan därpå men jag kommer att få somna i fabians famn och det övervinner alla andra negativa känslor.
resten av veckan får jag göra som jag alltid gjort.. kasta den ena foten framför den andra och komma ihåg att andas.

obla diiii obla daaaaaaa..

lite deppig dag... av någon anledning jag just nu inte kan sätta fingret på. kanske för att jag ska jobba en vecka till. kanske för att jag ska flytta. nej, det är jag inte ett dugg deppig över.. bara lite nervös. jag vet inte hur jag ska reagera. jag får väl kasta runt känslorna lite och se var dom hamnar. det är inte så viktigt.
det viktiga är att jag och fabian får ordning på vår stuga och trivs. det vet jag att vi kommer göra. kan det inte bli lördag nu? jag ska leta efter en bra soffa vi kan ha till vårat nya hem.. men det är inte kul o leta om inte fabian är med.
PLÄ! jag vill bara gå o lägga mig.. jag vill inte heller gå till jobbet imorgon! nu ska jag sluta med mina otacksamhetsfasoner och leta efter en soffa istället.

courtney love - samantha

nio arbetsdagar kvar.. två lediga dagar som jag ska hinna kyssa alla mina närmaste hej då.
och jag känner mig retsam.. det känns som om någon stans inom mig växer det ett stor skratt.
enorma såpbubblor som skrattar allt annat och gammalt rakt i ansiktet. precis där mina spåbubblor ska vara.
nu kan jag äntligen säga att jag ska flytta. hej då hönö, hej då göteborg och hej då all jävla onödig och misslyckad tid man har lagt ned på att komma här ifrån. det har äntligen lönat sig tillslut. tack till all tid som trotsat mig. tack till mig själv som har trotsat mig själv.. för det gör denna känslan så mycket mer värd.
tack fabian som orkar mig och vill bo med mig. det hade ju nästan inte varit möjligt annars. men det är så här det ska vara. vi skulle träffas och vi skulle skaffa oss en stuga. jag ska inte kasta små poetiska bekännelser och tankar över internet. nej. jag ville bara få sagt just det.. så slipper jag senare försvara mig själv för mig själv.
jag ska också sluta kasta ego kommentarer för mig själv.
jag kan bara inte förstå att jag kommit så här långt. detta är stort för mig. jag ska byta stad och en liten del av mitt liv. jag ska börja om igen. på det bästa sättet jag kan tänka mig. ja tusan hakan.
jag är jätte trött! jag vill inte lägga mig! jag vill inte sova ensam..... jag vill burra in mitt ansikte i fabians hår....
det är bara några få dagar kvar.. sen får jag sova brevid den bästa varje natt och vakna som om det vore sol varje dag.
det känns bra att veta det. nu ska jag ringa och skälla på min man för att inte har ringt mig än! sen kommer han tycka att jag är bäst för att jag blir så där töntigt arg... sen kommer jag gnälla för att jag ska sova ensam... och fabian gillar det...
hej då!


mini

jag är i stockholm och det luktar sol. jag har inte mycket att skriva om längre, jag känner mig alldeles för hel.
15 augusti flyttar jag till stockholm.. det känns rent sagt.. 1a september flyttar vi ut till stugan på ekerö... mer färingsö... stenhamra. jag lär mig fortfarande. det känns bra. mer kan jag nästan inte säga.
givetvis är jag nervös.. jag ska byta stad och ö och hus och liv. jag ska till och med börja läsa igen.
jag får uppdatera mer när jag vi har flyttat ut i naturen.. för nu kom fabian ned i bara handuk och nyduschad.. HEJ DÅ


RSS 2.0