utvikning

med all rätt


today we serve deep fried chicken. chicken. chicken.

bonjour kära läsare! som numera är i snitt 40 personer om dagen. jag kan gissa ut vilka 5 av dessa är.. men är ändå inte säker.
jag har hunnit vara vaken i snart fyra timmar, har spenderat dem väl med att motionera och städa. hundarna ligger nu och tuggar sina ben och jag hinkar en sliskig sockerfri redbull. har just nu en paus i mitt städande. detta är antagligen jätte roligt att läsa om. precis som mina senaste inlägg. daah.
jag tycker för övrigt att alla ska gå in på www.djurensratt.se och beställa hem ett gratis paket om vegankost, information om hur djuren behandlas m.m. även en massa bra recept ingår och ett uppslagsverk om produkter. jag menar inte att man ska bli vegan eller vegetarian men några dagar i veckan kan man väl avstå från kött och/eller mjökprodukter? det är dessutom väldigt bra för hälsan om det är så att man inte bryr sig om djuren. jag gör det för djurens skull, det är bara ett plus att det är bra för hälsan. någon gång ibland har jag väl ätit den där skinkan vid vissa tillfällen men ska absolut skärpa mig. jag känner mig inte hjärntvättad, bara medveten och säker. det är outhärdliga känslor i mitt bröst när jag passerar kossorna, matar och kelar med dem. sedan går jag förbi kyldisken på hemköp och ser dem ligga styckade eller nermalda i plastförpackningar. var och en gör självklart som den vill, jag skulle aldrig döma någon för att de drack grisblod eller endast åt salladsblad (extrema jämförelser). jag vill att alla ska göra som de vill, äta vad de vill och må bra utav det. jag accepterar att andra äter kött, överkonsumerar eller leker miljöhjältar. jag drar oftast slutsatsen om folk som kritiserar andras livsstilar med konstiga åsikter är själva osäkra på ifall det de själva gör är rätt. sedan finns det ju självklara saker som att knarka, kasta plast i havet och misshandla andra individer bara för att man själv känner sig värdelös eller av någon anledning är sjuk.. det måste man bli informerad och hjälpt om. de som inte inser att de gör andra illa eller sig själva... eller planeten.
vi alla förtjänar att vara lyckliga! jag vill inte låta naiv och korkad men så enkelt är det.

nåväl. jag ska hänga lite till i soffan och sedan åter städa.


underskattar mig själv

visste ni att man inte kan få så kallad "thigh gap" om man inte har breda höftben? jag vet inte vad breda höfter är, jag vet vad det är men jag kan inte se det med ögat. det är spännande vad man kan göra med sin kropp. man kan bli muskulös, tjock, smal, ohälsosamt smal eller ohälsosamt tjock... undernärd.. osv. men har man en gång varit "tjock" så har man stora fettceller i kroppen som bara väntar på att man ska trycka i sig ett chips. har man alltid varit smal i så som att vara underviktig sedan man var liten så kan man också bli "tjock".
jag bryr mig inte om andras vikt eller vad de har för mål i livet.
men när stora delar av ens vardag tas upp av dessa tankar så blir man mer involverad... i vad som är tjockt eller smalt, det finns ingen idealvikt. vad man ska äta eller om man ens borde äta något alls. vilka träningsknep som gör en fast utan att bygga för stora muskler.
enligt min längd och vikt så ska jag äta ca 1300 kalorier om dagen. inte konstigt att det inte händer något! åh. dessa ytliga tankar tar över min annars gyllene kompetens?

bild på mitt lår gap och breda höfter? hAHA
bilden är oredigerad men gör sig inte rättvis. jag är faktiskt större. tjockare. sladdrigare. knubbigare.

något att leva med?

visste ni att vadmuskler är i princip omöjligt att få bort? vet inte om jag ska lipa eller kräkas. efter att ha tränat benmuskler genom att springa och promenera jätte mycket så har mina vadmuskler expanderat en del.. de har alltid varit "stora". varför vet jag inte men jag har tränat fotboll, aroebics och kickboxning i sammanlagt 5 år. hur som helst så har de enligt mig blivit groteska numera och jag har sökt efter tips på att få bort dem.. och lårmusklerna. eeeu. men det finns visst inget man riktigt kan göra åt det för de musklerna är jävla envisa. FAN. jag kanske bara skulle ligga i sängen i tre månader och leva på buljong? inte okej att "skämta" om det kanske, när vissa inte kan göra något annat pga fysiska sjukdomar. andra kanske skulle kunna döda för mina vadmsukler och ben. jag vill bara bli av med dem just nu. så jävla fult! korta ben och stora muskler. eeeeeuuuu.
jag känner mig jävligt ytlig just nu och det får mig att hyckla alla mina åsikter om utseende och att man ska vara så man är född osv. men försök hålla det måttet om det skulle växa ut en kuk i ansiktet på dig.
och hur fan ska jag bli av med den sladdriga slappa svullna magen?! jag följde rådet att bygga muskler i benen för att förbränna mer fett. vad hände? min röv blev större, mina vadmuskler vidriga och inte FAN har bukfettet försvunnit. jag har testat att äta som en myra, äta mandlar, vattenförgiftat mig själv och ätit som en häst. moment 22. missnöjd... jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaajajajajajja. hade jag inte haft några vadmuskler hade jag lipat över det.

05.30

har varit vaken i ca 40 min. melon, ägg, te och sedan är ju ut genom dörren för morgonmotion. ciao

motivation

sitter vaken och laddar inför allt. har varit lite trött och deppig idag. spöregn och valnötter liksom. men nu känner jag mig riktigt rik på motivation. hoppas det blir tillräckligt gott väder för att komma ut i morgon. för idag har det varit en riktigt slapp dag. har ju varit ute mycket men inte rört mig. varit så himla trött.
allting kommer lösa sig och jag kommer uppnå mina mål! känns skönt att veta det. sov gott

true blue gothenburg rain

idag öppnade sig himlen. eller helvetet. både min och eriks iphone är sönder. gott.


helt vanlig torsdag

min stortå ha somnat också zita. hon ligger över mitt smalen med huvudet på min fot.. snarkar som vanligt.. viftar lite på svansen när hon hör erik vandra omkring i lägenheten. det är med andra ord numera inte bara jag som väntar på att han ska komma och lägga sig. jag funderar på att se några avsnitt av six feet under, har bara en säsong kvar nu..  världssmärta! har i alla fall börjat lite på sopranos nu, bäst. vera kommer vara stolt över mig. i övrigt så undrar verkligen när hon kommer ner till göteborg? så man kan göra rum för all aktivitet med henne. vera, du kan skiva en kommentar om detta? //din kines

det har varit två super super mysiga dagar! igår kom svärmor till göteborg och vi åkte ut till hönö. åt lunch med pappa. klättrade ut på klipporna, bada, sola och åt glass. där emellan har jag fått in min goda rutin att gå upp fem på morgonen och ta en lång rask promenad med zita för att sedan komma hem och göra frukost. 
idag har vi varit på äventyr i bergsjön, i jakt på bergsjöbadet. det var svettigt men också gott att vandra. när vi väl var framme blev jag riktigt impad av miljön. vi gick undan lite avskiljt och zita bada som en galning... som vanligt.. man borde komma på något bra.. hon simmar ut, hämtar pinnar el bollar och simmar tillbaka och lämnar dem igen.. det ska bli spännade och se vad man kan få ut av detta! jag tog mig an löpmilen och fastän jag gjorde det mellan fem och sex så var det inte barmhärtigt. men svett är ju fett som gråter och man mår så gott efteråt. 
ja, det var mitt lilla inlägg om livet de senaste två dagarna. inte så jävla rock n roll men jag gillar att ha det så här just nu. det känns balanserat och stabilt. får se hur det ter sig imorgon när vi ska på bruce springsteen. hah. blir första gången jag hör hans musik? känner mig ändå nyfiken. jag hatar konserter, i alla fall de större. det är ju på ullevi liksom. jag sitter hellre hemma eller tränar än att trängas bland massa folk och få ont i öronen. jag vill inte låta otacksam för det är jag verkligen inte! detta är alltså en julklapp av eriks pappa och det ska bli roligt att gå med eriks syskon och respektive! vill ju umgås mer med dem än vad vi gör. så att summera så var det en av de bästa klapparna! fint folk, musik och en öl i solen? jag klagar verkligen inte!! 
jag har planer på en ny blogg också.. avslöjar inte nu vad det är för planer.. men om jag orkar fylla ut planen så kommer den att bli grym! jajajajajajjajajajajajjaa. nu ska jag sova så jag orkar med allt som händer imorgon.
lev väl!

run like there is a tomorrow!


Fin dag

 


TUMBLR CRAVINGS
















































spanat in lite fina damer ! den sista bilden är min favvo! 

the truth

sommarspäcket landar! fi fan. ska ta och äta en till glass


ljus


livet


lova livet lite lycka

det är en sen torsdag kväll. erik är på grabbkväll i trollhättan och jag ligger i sängen med zita. hon har somnat för längesedan.. det har varit en härlig aktiv dag.. zita är underbar. både jag och erik är glada över beslutet att adoptera henne. hon är glad, snäll, givmild och älskar allt/alla! försiktig och duktig på att springa brevid cykel.. hänger med på mina springrundor och går utmärkt lös. ska inte vara den som endast pratar om sin hunds liv men hon är ny i våra liv! imorgon åker jag/vi till trollhättan, det ska bli mysigt.. träffa all fin släkt och anni. oui! jag har inte grubblat så mycket över något. har inte riktigt hittat något att märka i bloggen. eller så har det inte hittat mig? jag har inte tid just nu att leta efter tankar som gör mig förvirrad och frustrerad, eller se mig om efter saker som gör mig upprörd.. just nu växer det ljus och kärlek i mitt hjärta! det känns bra... vill till orust igen! håhå. ska upp klockan 6 imorgon och hämta baby ray. lova livet lite lycka öppna hjärtats ögon lämna trots och rädsla drömmar små och späda hämta hem dem var du än fann dem lova livet lite lycka god natt


vaken

kan inte sova! om några timmar åker vi till karlstad för att hämta hem zita till göteborg. jag hoppas verkligen att hon ska trivas med oss och att hon vill följa med oss imorgon... man får faktiskt förbereda sig för det värsta.. men hon kommer garanterat få fina människovänner och hundkompisar här. ska bli skönt att få hem henne, jag har längtat jätte mycket. de två senaste dagarna har jag helt tappat hungerkänslorna för att jag kan inte tänka på något annat. känns skönt att de flesta i vår omgivning är rätt så sansade över att vi skaffar hund. folk ploppar ut ungar till höger och vänster men en hund ska vara så jävla omständligt? verkar som att det är mer socialt accepterat att få barn än att skaffa djur? eller vad som helst bara det inte är en korkad hund? så trött på den inställningen och att människor är så rädda för ansvar. vad händer med era planer och vad ska ni göra med era liv nu när det förändras?! ja, vad sägs om att leva det? precis som vi vill. jo, det är självklart att man får möblera om lite och göra rum för annat.. men jag har aldrig gjort det folk förväntar sig av mig. vissa säger att ha hund är en livsstil. ja, då får det väl vara så då. jag är inte rädd för ansvar och jag oroar mig inte för framtiden... eller våra resor. man gör det man vill. det är en underbar filosofi jag tänker fortsätta leva med.. jag känner mig tillräckligt klok för att göra det... och som tur är så lever jag med erik.. han är miraklet på alla sätt. fastän jag hela mitt liv strävat efter att vara självständig och stark... men jag undrar om jag varit där jag är idag om jag inte träffade honom? se där, majsan erkänner sig blivit påverkad av någon annan.. fint. vi ska i alla fall spendera helgen i trollhättan. zita ska förhoppningsvis träffa faster anni. kika hur det går för knutan. jag ska väl förhoppningsvis någon dag snart cykla ned till gymmet! eller??


sov gott

jag tror inte på kärleksord, jag tror inte på sånger jag tror på vridna lakan och borttappade kalsonger och på kyssar i grått morgon ljus och på värmen i din mun cigarett och svett och bakis rus och andas i takt en liten stund


ingenting är fel

söndagstrött. jag är nästan alltid trött? jag känner mig en aning provocerad till att ställa mig denna frågan... var är sommaren? solen? varma klippor och nakna fötter? vilsna sommarnätter och tjusiga klänningar.... suddiga minnen. torra läppar och saftiga frukter.. brända axlar och ivriga ögon.. hjärtat slår i otakt. det blåser, regnar och stackars krypen söker sig in i lägenheten för skydd... flugorna försöker ta sig ut genom rutan när man inte ser och ligger sedan på rygg under rullgardinen med brutna vingar. jag känner mig fan otacksam men min motivation i övrigt är hopplös.. man kanske skulle ta och cykla hem sin cykel från jesper någon jäkla gång? jag är för trött för allt. har inte orkat springa eller äta ordentligt.. fil och skorpor har jag ätit idag.. musklerna expanderar ju inte direkt.. blir lite frustrerad på mig själv när jag egentligen har ett jävla anamma. ska sluta lata mig nu och sluta gnälla över saker som inte spelar någon roll. vad fan gör det om jag inte hinner sola benen eller orkar cykla hem cykeljäveln. vad gör det om jag hoppar över en kväll med vännerna för att jag hellre sitter hemma med mig själv? vad spelar det för roll just nu att jag inte har någon motivation? den kommer ju tillbaka och allting löser sig. det är bara att slappna av och sova lite mer. sömn är bra. vatten är gott och livet är okej. jag har ju i alla fall mig själv.


.

saker jag är väldigt involverad i nu.
erik, min familj, svärfamilj och mina varma vänner.
att konstant söka mig till naturliga och en aning exotiska svenska miljöer... promenera länge i dessa miljöer och njuta av alla intryck.
vara med alla djuren och ta hand om dem. djuren ger mig själslig frid, kärlek, värme och tro... som allt ovanstående också ger mig.
sedan längst ned på listan just nu kommer träning och mat. springer och motionerar men äter lite dåligt.. min diet de senaste veckorna har i princip bara varit jordnötssmör, banan och kokta grönsaker. och frukt självklart! just nu är jag på hönö och pappa grillade tidigare idag.. jag äter varken kött eller potatis så papsen var snäll nog och grillade spett med champinjoner, tomat och paprika.. till detta en mysig sallad.. inte något jag inte skulle klara av att göra själv men just för att pappa tillagat det så var det liksom ändå godare! tycker om att komma till hönö... promenera längs med havet med pappa flera gånger om dagen med alla djur.. se på molnen.. filosofera och känna sig stark.. kura ihop sig i soffan och somna på pappas arm... gott!! tassa in på morgonen i pappas sovrum, lägga sig i fotänden och gosa in ansiktet i kattens rygg.. alfons (katten) brukar då vända sig om och krama om mitt ansikte.. spinner och matar sina små tassar i mitt hår.. jag är verkligen pappagalen när jag är här.. när jag väl är här.. annars har jag det gott. smular runt med djuren som sagt.. äter jordnötssmör.. hinkar vatten och blir matad... tar kort... i morgon ska bygga möbler till balkongen och gå på loppis.. har inget unikt i övrigt att komma med.. jag har checkat ut lite grand... gör upp planer om skrivandet.. det var då fan vad tid det tar. jag är så mycket uppe i ytliga saker just nu.. det tröttar ut mig.. men det är som om jag går och känner efter själen men låter aldrig den tala ut. men jag håller på att öppna skalet.. det kräver omsorg för att det ska upplevas fullt ut och genuint. så är det. nu ska jag se på lite dokumentär... hundarna ligger och snarkar på golvet och i sängen. gosse!

deep fried brain

har skrivit sedan klockan åtta, vad jag kallar kontorsarbete. regnet knastrar och det har varit en lååång dag. ska upp klockan sex i morgon och träna... yepp. lika bra att snucka ner under täcket och drömma om poliser som plockar bär... bär som skyddar världen från brott och orättvisor. soldater som badar i fontäner och vatten som rensar ut alla vapen. politiker som ber till solen och solen som styr våra rutiner och liv. äpplen som fotograferas och äter tjejer i storlek zero. baksug i fettsugningar och skor som tar av sig fötter. pälskappor som sliter av sig människor och smycken som bara vill vara sig själva utan att sluta upp som någons prydnad på nakna halsar. blåmärken som överlever koagulering och flyter tillbaka in i venerna. moln som blir till sina rätta jag och faller ner över oss när vi är som olyckligast. helvetet som fryser till is när vi behöver värme. en kannibal som festar på ett människolik men upptäcker att där fattas ett hjärta. en hjärna sutan balk. organ utan muskler och fingrar utan senor. ögonens gift sprider sig som en tsunami när vi kommunicerar och jag rättar till mina ögonbryn. cancer är något som inte lever i symbios med sin värld. äter, växer, förpestar och dör. låter det bekant för er mina cellvänner? vi är jordens celler och vi kan uppenbarligen inte leva i symbios och när vi dör så dör vi. är det inte en lättnad att inte få stanna och ta del av vår undergång? men ändå veta att vi haft ett finger i allt... evakuering.

inside you

orkar inte blogga. ni kan ju kolla in veras LIKSTORM
bra blogg och bra musik.

löss

saknar erik 


åh. hej då jazzhuset och vad som säljes på myronas. bryr mig inte. har aldrig gjort.






















har åkt på en liten roadtrip med kelvin.... fördröjer tiden medan erik är och arbetar i stockholm. orust har vi här.. jag har inte varit här på länge och det är så fint. åhja åhja. vill aldrig åka här ifrån. här finns blåbär, hallon, plommon, smultron och svamp i skogen. behöver aldig mer gå till konsum. ska spana med kikaren på segelbåtarna som svävar förbi på havet... lägger pussel bakom brasan.

vuxentid

har bakat ned mig i fotöljen med ett glas vatten och datorn framför mig. kollar in tapeter och tar mått av olika delar i lägenheten. i helgen planerar jag att bygga lite möbler till balkongen, i veckan ska jag kolla tapeter och någon av dessa dagar ska jag klämma in ett litet ikeabesök. i väntan på att detta förstahanskontraktet ska gå igenom, ska absolut slita mer för det nu. jag är så sugen på att inreda och göra denna unika takvåning till vårat krypin. det är påfrestande att bo i andra hand på så sätt att det liksom aldrig blir ens eget hem. jag vill kunna tapetsera, snacka med hyresvärden och dricka kaffe med mina pensionärsgrannar. inte för att jag inte redan hänger med pensionärerna i kortedala men ni kanske förstår ändå.
för snart blir vi en riktigt familj! enligt mig då. 
sitter med ett halsband och påskrivna adoptionspapper i knät. lika bra att förbereda alla för den långa planerade processen som numera är färdig och verklig. 17 juli åker vi till karlstad och hämtar hem zita 1,5 år. 
en staffblandning och föredetta hemlös hund från irland. funnen i en "cementcell" som det beskrivs, där hon uppskattats suttit i månader utan fysisk hantering. hon måste ha ett varmt hjärta och bara känt av det goda i mänskligheten för hon har inte under sin resa till sverige tvekat ett dugg på människans hand och andra individer. hon följer lydigt och stolt med på allt. cykeln, bilen, bussen, skogen och är glad bara över att få vara med... hon älskar alla människor och djur. en sådan liten kämpe att jag blir rörd och stolt fastän hon inte flyttat in ännu. även om hon enligt papper och försäkringar är vår familjemedlem. så som det fungerar i sverige alltså. 
jag säger detta innan alla tappar hakan eller åmar sig i ängslighet... eller skräck. 
detta kan omöjligt ha kommit som en nyhet för någon som känner mig. jag har liksom bara väntat på att bli frisk, kry, trygg och rätt person... jag har ju förberett mig ganska länge. hade jag inte hunnit träffa erik före så hade jag redan haft en hund.. men har för eriks skull låtit honom vänja sig vid tanken ett tag och gått igenom innebörden, uppoffringar och så vidare. erik offrar ingenting mer än sin tid några dagar i veckan, kanske en liten kvällspromenad då och då. men han är lika involverad och har tagit sin roll som husse i detta. ska jag vara ärlig så har nog min sjukdomstid varit mer krävande för honom än vad zita någonsin kommer att vara! 
jag längtar jätte mycket till den 17 juli! allt annat får vara som det är. planerna på corsica och gårdsarbete är fortfarande i process. zita har eu-pass vilket betyder att hon ska med. nu hoppas jag att alla i min vänskapskrets och familj accepterar vår nya familjemedlem, trots att det inte går att byta blöja på den. nu ska jag sova.. är faktiskt jätte trött? 

 ZITA




fult det nya snygg

idag spanade jag in lookbook för första gången. vet inte om jag ska lipa eller kräkas www.lookbook.nu  jag är absolut inte rätt person att döma men. hallå eller.

jag tycker om fula saker. kläder och människor. de som vågar vara sig själva utan att sukta efter medias och tonårsögons bekräftelse.
jag tycker celuliter är snyggt, snea tänder, ojämna bröst, luddiga magar, håriga armhålor, mustascher, hängpattar, gluggar, onormalt breda höfter i förhållande till övriga delar av kroppen, gäddhäng, dubbelhakor, skinnyfat och grisnäsor... det är COOLT. jag är redan så jävla trött på lookbook och alla ideal i vår nutid. snucka sönder jävla losers.

majsan lookbook.














moonbase

 

tummar ur och regnig blogg

så himla tråkigt med bloggar som talar om hur ens vardag ser ut men det är ungefär det jag skriver om. ibland kanske jag slänger in ett mary-tycker-så-här-inlägg och det är inte särskilt fascinerande eller coolt. men vad gör det? jag överanstränger mig inte precis för att någon annan ska tycka att jag är cool, smart, bra eller intressant... vi borde bara alla ibland uttrycka våra känslor, åsikter och vad vi definierar rätt med.. och motsatsen. det är viktigt att ge sig själv luft och låta andra veta om att man kan ta plats. jag hatar att känna mig påträngande men jag älskar också att vara mig själv. jag har under hela mitt liv varit en aning ängslig över att andra människor ska tycka att jag är korkad eller störande på något sätt. eller att jag är elak! urs, värsta ordvåldet jag skulle kunna tänka mig höra. att jag är elak. jag är också rädd över att folk ska tro att jag är oäkta.. ni förstår, spelar apa och låssas veta saker.. lägger upp en fasad. jag är anpassnigsbar och tålig men jag låssas inte. även om hela min verkligen ibland kan kännas som om den vore gjord av livsfarlig plast så är jag alltid mig själv. jag tycker det är viktigt (har just läst kamratposten?).
det är egentligen ingenting jag vill grubbla över eftersom att jag sällan känner mig osäker men alla borde bara vara sig själva utan att göra en så stor grej av det. okej?
i övrigt så har jag lidit av pollenallergi som vanligt. varit ute, städat, tvättat, ätit och haft besök. nu ligger jag nedbäddad i sängen och ögonen hänger i ansiktet på mig.. ska nu sova och i morgon ska jag sova ut! vad betyder det egentligen? sover alla så dåligt nu för tiden att vi måste ta igen sömn? hur vore det om man bara gick och la sig i tid? hoppa över dåliga serier på tv, mat och kvällar på krogen? bara gick hem och sov. de flesta arbetar väl såpass mycket att de inte hinner sova.. men någon tid på dygnet måste man väl sova? jo, folk vill ha en fritid utöver sitt arbete, men arbetar man såpass mycket att man inte hinner sova så tycker jag ändå att man redan kompromissat bort det man vill kalla fritid. för att fortsätta prata om mig själv som vanligt så brukar jag sova mycket tycker jag... ibland lägger jag mig ett par timmar på dagen för att jag kan. vissa veckor när jag kommer in i super-tränings-kvinnan så sover jag ganska dåligt men känner mig ändå rätt utvilad.. FAN vilket tråkigt inlägg. ger er denna bilden att fundera över istället. sov gott



slitna händer

jag borde egentligen sova, ska upp tidigt och timmarna är fyllda.
det är mycket jag vill tala om men orkar inte.
kan i alla fall tala om för er att det har varit en fin dag.
annars vet jag inte. tjurar lite över dålig kommunikation och att
folket redigerar bilder på sig själva. varför?
skjuter fram nyckelbenen, putar med läpparna och drar in magen.
vill bara slå er i ansiktet. sov gott

i am a fatlard

jag är övertrött och håller på att tappa det. pollenallergi så jag blir galen, köpte just en dator för 13.000kr som jag fan inte vet vad jag ska göra med den för jag är inget geni när det kommer till tekniska prylar. jag har aldrig riktigt varit intresserad. åh, men det här blir en bra investering, lätthanterlig och bra för mitt skrivande.. och jag lär inte köpa en ny på flera år för det är en så bra dator. JÄVLA SKIT MAC. jag behöver gå en kurs i denna hård?mjuk?vara? jag vet inte ens vad det är för något. vill slänga den jäveln i väggen. det går inte ens att hämta hem ett gratis pdfprogram utan att den ska uppmana om något man måste hämta hem på itunes. itunes. vad fan är det?!

har varit uppe och igång sedan klockan fem i morse. började dagen som vanligt med att träna, jag vet att en hälsosam träning är långsiktig. det där med att äta 400 kalorier om dagen och träna tre timmar om dagen var döden.. jag fick fysiskt ont i hjärtat och mina nivåer sjönk som ett brustet skepp (haha). min vikt var orimlig och jag mådde pässsss. men ändå vill jag se resultat fort! jag är sån. jo, mitt midjemått har minskat med ca fyra cm (syns inte!) och mina benmuskler är synligare och jag känner mig starkare. jag löper fortare och längre.. jag äter som en gris. tycker jag. - som jag ska enligt jaquline min pt. jag kan alltid äta. jag vet inte exakt vad det är jag förväntar mig. att kunna springa två mil under 1 timma och 50 minuter. klara av att göra en shins. jag är en blockfet lama som tycker om att äta choklad och pannkakor. frukt, vin och röka massa cigaretter. träna och hälsa är en livsstil som jag valt, jag investerar både fysiskt, psykiskt och ekonomiskt! det är inte gratis med gymkort, personligtränare, dagböcker, pulsklockor, rätt skor, rätt kläder och BRA mat. men pengar är ju bara pengar. även om jag tycker om att sitta på dem och hyckla ibland. men att träna för resultat som ska vara långsiktiga så måste det bli en livsstil. 3 dagar i veckan kondition (springa 1 -2 mil) 3 dagar i veckan styrketräning (jackie är stenhård och min stålkvinna). och på "vilodagen" kan jag ge fingret åt allt och äta bajs om jag vill. maxträningen får vara max en timma om dagen, jag vardagsmotionerar som en häst i en indianstam. varför tycker jag att det inte händer något? jag tror inte på att svälta sig själv eller hetsäta/spy längre, eller skämmas över en extra tårtbit. jag dicker inte alkohol längre just för att jag hatar det... om jag dicker vin ska det vara spontant.. nästan så man känner sig som en busig omedveten liten sten i rymden. jag drack oftast innan för att bli omedveten alla mina sjuka tankar och känslor men de blev bara värre och jag går bara in i mig själv och får sällan roligt.
i övrigt så bryr jag mig fan inte vad folk tycker om min livsstil (13åring har just gjort hål i sina jeans och tror att det är en livsstil)! så jag vill skriva om den lite. jag tränar som en jävel, lägger pengar på en personlig pt för jag har ett sjukt ego som måste matas och dyrkas. för att jag har ett mål. jag äter korintkakor, dricker te och bastar i cigaretterök. - jag väljer väl mina tillfällen. eller? min mage lägger sig över jeansen. jag har fan inte brytt mig om att köpa nya jeans sedan jag var 17 år. det är FEM år sedan!!!! jag har inte hunnit bry mig så mycket om de fysiska förändringar min kropp utvecklats i efter att ha supit, knullat runt, ätit och inte ätit... klart den är lite sliten och hängig... jag vet att det låter töntigt men jag har fan aldrig varit cool... JAG TRIVS MED MIG SJÄLV. vare sig jag har ett sexpack eller en midjeomkrets på 12345678765432cm. okej? jag tycker bara att det är bra för alla att ha hälsosama mål. mina mål är att skriva en bok, leva med mig själv, rädda världen genom att skapa fred och ge kärlek. blir smartare... träna och bli stark, det är verkligen min terapi. läkare kan just nu slänga sig i väggen med alla andra jävla grottmongon som lipar över att de hade feta lår när de var små
nu ska jag gå och lägga mig för imorgon är ännu en lång dag. piss hej

hittade en lite sköna bild

 
15 år 
 
 
jag & mickis på piratfest. 16 år
 

haha


jag & staffan, munkebäck



jag & anna, 2008


 
 

RSS 2.0