.



sitter hemma hos hanna och lyssnar på fånig musik..... å hitta den här bilden... för det mesta vill man ju skjuta sig i huvudet... men ibland är allting jävligt bra.


trustissssuuuuuuuuuuuuuuues!!!

jag har verkligen trust issues.
jag litar och räknar med folk alldeles för mycket. blir nästan alltid besviken och vill kalla alla för lögnare.
det är konstigt, men det är väl ännu ett bevis på min osäkerhet.
just nu är jag bara så jävla arg.
samtidigt som jag för ofta känner att jag inte kan lita på någon..
kasst.
nu ska jag ut ensam i universum och slåss med hopplösheten och krossa hjärnceller.


finsk lapphund



kanske det blir en finsk lapphund nästa gång?


sug mig jävligt levande

erik är på jobbet, hanna, fredrik och anton ligger nere i källaren och sover. jag har precis ätit en passionsfrukt och är ganska nöjd med tillvaron. även snövädret är helt okej. men jag känner mig alltid hemma i det vita bruset och tända ljus.
väntar på att hanna ska komma igång så att vi kan gå och träna. undrar vad det blir. vad som helst utom yoga och pilatesboll. jag blir tokig på sånt.
fattar ju inte hur dom kan ligga och sova bort halva dagen. det måste vara väldigt mysigt där nere eller så är de bara väldigt trötta. kanske skulle krypa ned jag också. näh, ska ta och städa upp här efter gårdagens mys och middag, göra mig i ordning, sparka upp hanna och de andra ur sängen. kanske ställa till med en frukost.
kanske bara skita i det och ta en promme istället.
spännande. nej! nu ska jag piska upp hanna

ett ord från det förflutna

vill ge några ord från de förflutna.

ett smakprov från boken jag en dag ska ge ut 


dont forget her face

en natt stack jag och lämna allt.
några tabletter och öl senare var jag vid liv igen. fast jag trodde att det var denna natten jag skulle dö, nu skulle jag ge upp, sparka upp alla dörrar som tidigare varit stängda för nästa stackars jävel som skulle trilla in i samma cirkel. fräls mig.
jag tänkte, när jag tagit den sista kapseln och druckit min sista klunk är det över. då kommer änglarna och hämtar mig hem igen. jag var på något sätt naiv och glamourös i en sådan smutsig stund.
och på något sätt fick han tag i mig. jag vet inte hur. jag vet inte varför. jag minns inte. hur som helst avbröt han mig. jag antar att i den stunden klamrar man sig nog fast vid vem fan som helst. vem var han?
hade han räddat mig? jag vakna upp i ett badrum så tjockt av dimma och små väsen. vem var jag? hade jag dött? besviket gav jag nog ifrån när han tryckte upp en ny spliff i mitt ansikte.. jag drog i mig hela med aptit och utan någon större tacksamhet lämnade jag badrummet och gårdagen.

en text från tiden då jag trodde jag kunde rädda allas brusta hjärtan

last cry

jag sörjer för de som inte vill förstå. jag är glad för de som inte kan förstå.
det skulle bara brännas. det skulle bli bränt. allt är bränt.
inatt vill jag göra tidigare händelser ogjorda.. för alla som vill.
jag vill låsa upp allas kedjor och kasta sönder allas spruckna glashus.
jag vill att alla ska vakna upp imorgon och överleva sitt förflutna.
jag vill sätta eld på allas tankar och låta blommor växa upp ur deras aska.
jag vill vara allas spegelbild och skratta tillbaka.

ett ord från min renaste tid någonsin

övertid

jag har hunnit duscha, äta, promenera 6 km och se på tv sen jag kom hem.
jag börjar verkligen bli rastlös.. nu har jag suttit i detta radhuset ensam varje lördag väldigt länge... känns det som.
idag är det sol och jag vill dricka öl. fast å andra sidan blir det kallt sen och så är det inte värt det imorgon.
jag får väl göra som jag har gjort de senaste tio lördagarna.. se på film med pappa och äta mig fet på äpplen... kanske gå och köpa snus.
jag har inget att säga idag!
fan, när jag får lön ska jag köpa färg och dukar så jag kan måla över alla kommande lördagar fram till sommaren... jag har jätte mycket i hjärnan som jag vill måla.. mmm.. jag har insperation som måste få sprängas ut kreativt.. jag ska kalla alla tavlor offer och skriva dikter om hur svart min själ är! neeheeee. jag ska döda hela lördagen med färger, filmer och dricka ett glas vin, kanske go wild och vara vaken till ett på natten!
en morgon kommer jag vakna och inse att jag inte har tid för att göra såna saker. måste jag hela tiden hetsa ut i tiden. varför har jag fått för mig att jag måste lägga mig tidigt och gå upp tidigt? jag älskar mornar... men nu måste jag bryta trenden och göra något galet..
ha en egen förfest där jag målar tavlor, dricker vin, sjunger högt och falskt till courtney loves musik! kanske komma hem tre på morgonen och vakna klockan två dagen därpå!.. kanske inte ens minnas vad jag gjorde igår.. vara bakfull som aldrig förr och skriva om min skam.. lyssna på led zeppelin och måla en tavla som heter dazed & confused.
riva upp ett gammal sår så jag har något att underhålla mig med istället för att sitta här varje lördag och bli hög på mina drömmar...
jaa, man borde bara såtta såna krav man kommer utföra. NÖ. hej då


.

såg just en dokumentär från kina som handlar om människohandel med främst barn och tonårsflickor.
alla vardagsproblem känns så små idag.
alla andras jävla lyx känns så betydelselöst.
allas ego kan dra åt helvete.


fy fan. att tycka, tänka och agera är fullkomligt olika handlingar. att sitta och tycka är bedrövligt, men oftast är man helt maktlös. vad som räknas är handlingar. inget gör dig till hjälte för att du sitter och tycker, ingen tackar dig för att du har en stark åsikt. det är inte viktigt. det är handlingarna som betyder något.
jag har alltid kännt att jag lever i överflöd. men idag känns det som att mitt liv inte är värt ett piss.
om världen ska se ut så som den gör.
men det är bara att resa på sig och gå vidare, för det så vi gör.
men en dag.. ska jag slåss för rättvisan.

miihiihihihihih

läste en väldigt bra text igår om folk som gör sig själva till offer. tyckte att den var jävligt bra faktiskt.
folk som springer runt och belastar sig själv och andra med sitt förflutna och skyller ifrån sig på det.
men vad man är nu är inte den man var då. vi kan inte gå tillbaka i tiden och få våra föräldrar att älska oss då (tex). vad som händer är nu och det är patetiskt, destruktivt och onödigt att älta det förgågna som om det ska vara du resten av livet. vi kan inte göra något åt det som passerat nu. vi är här och nu och framtiden är mer relevant än det förgågna. so get your shit together.

annars så har vi det bra i stockholm. fredrik kom hem här om natten, erik jobbar, hanna flyttar i princip in och lilla familjen delar tallrikar,täcken och frodas. vi saknar felicia också.. men annars är vi ganska nöjda med livet tror jag.
ibland undrar jag varför jag skriver blogg? så att det största fanet av alla kan läsa den. jag själv? haha. jag läser ju ingen annans än min egen. så det måste ju göra mig till det största fanet.. right?
då kan jag skriva det här för att jag en dålig dag ska kunna blicka tillbaka på detta fantastiska ögonblick.
jag har gått ner i vikt, min fysiska hälsa äger, jag har bojkottat alkhol (for now), cigg och skitmat.
ikväll ska jag få krypa ned mellan erik, hanna och fredrik.
nu ska jag äta ett äpple!

old soul song

sitter på jobbet. som vanligt?
sånt jag är jävligt trött på att få frågor om. känns som om jag ljuger ändå
plugg (yeah. RIGHT)
min hälsa (åt nyss en pizza lunch och hatar mig själv för det redan, vaknar av ångestattacker och börjar fundera på om jag lider av extrem PMS eller något annat symptom som verkar vara någon from av depression. orkar inte heller göra något åt saken. orkar inte vara glad eller ledsen för någon annan och jag orkar inte bli utfrågad om min hälsa. ibland vill jag bara att alla ska dra åt helvete)
jag är väldigt glad över att ha mitt jobb, känns som om det kan vara det enda stället som jag känner mig hemma på just nu. och i min säng. och i eriks ögon och allt sånt.
är fullständigt trött på alkohol och alla berusningsmedel i hela världen. vill att alla i hela världen ska vara nyktra, trygga och pålitliga.
sånt jag är trött på att folk pratar om.
ekonomi (antingen klagar folk över hur lite pengar de har, eller så skryter de om hur mycket pengar de har. mår illa av obalansen. de som klagar uppskattar och värdesätter fel saker. de som skryter om hur mycket pengar de har eller kommer att få (räkna aldrig dina pengar förän du har dem i handen) uppskattar och värdesätter fel saker.)
men det är bara mina åsikter. missproriteringar är väl inte riktigt min grej.
sånt jag inte tycker om att folk missprioriterar.
miljö
ekonomi
personer jag inte tycker om jag nu.
noll.
älskar mig själv och alla i hela världen.
nu ska jag göra mig själv och samhället en tjänst och skalla en betongvägg

saknar albin. ska ringa honom ikväll.

everyone is weak


idag känns det hopplöst och det känns ganska smärtsamt.
men i verkliga livet sväljer vi det och går vidare.
men idag känns det jävligt svårt att hålla ryggen sträckt.

oattraktivt hos en person.
svaget?














dagdrömmer

sitter här och drömmer om en ny lya att inreda. där jag får måla om framför allt. stora fönster och högt i tak. omaka möbler, olika ramar med olika motiv huller om buller, fransk bohemisk inredning och underbara färger som jag kan simma runt i hela dagarna. ja tack, ja tack, ja tack. vill göra ett eget mosaikbord som jag kan ha på min famtida balkong, altan... jag har ju visserligen altan nu.. men lite kyligt.. vill ha en öppenspis med fårplädar också.. ja, ni läste rätt. bokhyllor fyllda av böcker i min smak. äventyr, paulo cohelo, självbiografier, pyssel, atlas, självförsörjning och reseböcker. och så vill jag ha en jordglob. 
jobbar på det så länge. ska kolla in några lyor i veckan. får väl se vad som händer fötter. 

news

oattraktivt hos en person
tar åt sig av saker som inte riktar sig åt dem.
vissa sätt att bevisa sitt bristande självförtroende på.

nu ska jag gå och skalla en gata

katjing

oattraktivt hos en person.
de som värdesätter pengar högre än individer
lovar saker de inte håller
HEJ DÅ

systraskapen går åt helvete!

det är vad jag säger! nu failar vi mer än någonsin. jag vet att vi ska bada i våra framgångar och vara glada för varandra och njuta av livet tillsammans, men när det brister så är man där. det står i det osynliga kontraktet.
visst ska man finnas där för alla sina medmänniskor, men systraskapet är lite striktare.
även om realtioner ibland har brustit eller inte kännts lika starka så finns det en värdighet i att finnas för varandra.
vet inte vad jag ska ta mig till. ladies.. nu skäper vi oss.

"det finns en särsklid plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra"

kände att jag behövde sprida ut lite av mitt östrogen på internet. tack

you know when you chose one way in life, but life chooses another

sitter och kallsvettas i min ensamhet hemma hos hanna och lyssnar på prusuit of happiness.
det påminner mig om att man behöver leva.
alla har olika drömmar och ambitioner. men jag tror de flesta är ovisa om sina möjligheter. eller så tycker jag att de flesta hittar löjliga anledningar till att inte fylla ut sitt liv på det sätt de själva vill.
jag är själv en av de stora drömmarna och har alltid varit, sitter på planer, men jag tar ett steg i taget och försiktigt lever ut mina livsplaner.
allting vi gör är meningslöst, men det viktigaste är att vi gör det.

det känns som om jag lever ett helt annat liv just nu, jag har svårt att skilja på vem jag var innan och nu, men jag vet att skillnaden existerar. det känns svårt att veta vilken av de två olika liven jag är och hör till. känner mig inte alls missplacerad, jag är här och har överlevt de flesta stormar och nu ska jag vara vuxen. men mitt tonårshjärta vill så gärna vara ung en stund till, slitas med vem jag är, vill bli och vara, vad jag ska göra resten av tiden jag har.
livet är långt.
tonårshjärtat i mig vill fortfarande bli författare, upptäckare, livsnjutare och resa. mitt vuxna jag som tillhör samhället vill ha framgång med stil och en helt annan trygghet än den som finns i mitt tonårshjärta. vem är jag nu av de två? den första nämnda, självklart. alltid varit innerst inne. tror bara jag någon gång har råkat med lite flit för att känna av det livet slirat in på den banan. jag är ju en livsupptäckare, men det livet var ingenting för mig. helt klart. men jag dömer ingen livstil ut ifrån andras erfarenheter. det kanske inte är helt sant, eller det kanske var ett påstående jag inte helt kan ställa mig till rätta inför, men jag vill inte var den som dömer något jag inte sett, upplevt, träffat, smakat.... levt.

här är jag. existerar


back on track

äntligen tillbaka på jobbet. har just tryckt i mig varmrökt lax och bulgursallad. gott!
hade inte tackat nej till en lussekatt och en liter julmust. men hade tackat nej till fetma.. såååååååååååååå.
snart ska jag ut och pulsa i snön med mina fyrbenta kamrater.
priceless dag.

houseeeeeeewiffeeee

hanna är ute i snön och pratar i telefon med greven. och jag tänker på det vita bruset och känner mig alltid så hemma i vintervädret.
har fortfarande ont i rygg, mage och huvud. men nu avlider jag snart av att ligga inne. imorgon ska jag ut i snön och gå till jobbet.
flyttade hem till hanna idag för denna veckan.
hannes, leo, anneli och emelie är på besök i stockholm och får dela lilla huset med erik och fredrik.
kändes lika bra att åka hit och bo här då.. det är närmre till jobbet, säkert mer anpassat efter mina sovrutiner och det är säkert också mer anpassat för sjuklingen i mig.
har varit hemma nu två dagar. och jag står inte ut"!!1!!!! imorgon ska jag gå till jobbet!!!!! tack o hej



plötsligt

försöker andas.
ibland måste vi slåss utan motiv och med påhittade meningar.
för att dölja verkligheten.
men så länge vi lever är allting på riktigt.
allting vi känner är på riktigit.
allt som existerar händer.
men så länge vi lever väljer vi.
vi som kan välja.
gör det.
det är viktigt.. även om vi ibland måste kompromissa, offra och överväga.
även om det ibland gör ont så in i helvete.

JÄVLIGT MYCKET JA TACK

det sista jag vill är att sova i en lattebrun säng!

















smittorisk

sitter på jobbet, lyssnar tyst på ebba grön, hinkar vatten och är sjuk.
huvudet känns ovanligt stort och värmevallningarna är genirösa.
längtar efter att få resa.
längtar tills phil kommer tillbaka från amerika så vi kan planera.
hon är ju trots allt min trogne resekamrat.
jag blir alldeles varm.

.

söker seriösa och vettiga kompanjoner för en månads tågluff i europa sommaren 2011 .



söker seriösa och vettiga kompanjoner för en

månads tågluff i europa sommaren 2011 .



FRED

är vad jag tecknade med mina fingrar idag på den immiga busskursrutan.
nu är det väl ändå dags?
om inte världen, så med sig själv. hjärtat och hjärnan kan behöva vara utanför slagfältet emellanåt.
men även de som kämpar förgäves kämpar för något vill jag minnas.
jag vill nog bara med stort utropstecken mena att fred är dagens ord.
inte för att det råder fred på många ytor alls just nu.... men för att det är lösningen på allt.
jag sänker mina vapen, lämnar slagfältet och rensar min själ från ondska, storhetsvansinne, bensin och ekonomiska kriser.
står kvar med livsvilja och fred.
nu ska jag och livskvalitén gå och döda något.


RSS 2.0