PSYKISK FEBER

OCH DET ÄR NÅGONTING IDAG SOM IRRITERAR MIG. JAG KAN INTE SÄTTA FINGRET PÅ VAD OCH IRRITERAR KAN INTE HELLER VARA RÄTT ORD. JAG KÄNNER MIG MER LITE STÖRD UTAV NÅGOT. JAG FICK PRECIS SVAR PÅ MINA FRÅGOR! JAG TÄNKER TYVÄRR INTE LÄMNA UT NÅGOT AV DET.. FAST DET HADE KÄNNTS FRUKTANSVÄRT BRA ATT BARA SKRIKA UT DET. MEN FÖR ATT INGEN SKA KOMMA TILL SKADA SÅ FÖRBLIR DET UTSESLUTET FÖR OFFENTLIGHETEN.
IDAG HADE JAG VELAT DRICKA VIN. MASSVIS OCH LITERVIS. SPARKA NED VARENDA JÄVEL SOM SÄTTER SIG EMOT MIG. MEN OFTAST DRICKER JAG MITT VIN, BETÉR MIG GANSKA LUGN OCH SANSAD. LER LITE.. FAST JAG INNSERST INNE VILL KASTA EN STOL I HUVUDET PÅ PERSONEN FRAMFÖR MIG. VARFÖR KÄNNER JAG SÅ UNDRAR JAG? DET ÄR INTE NOGA.. FÖR JAG GILLAR ÄNDÅ ATT KÄNNA SÅ I ALLA ANDRAS OVETAN.
JAG MISSTÄNKER ATT JAG INTE TAGIT EN SNUS PÅ EN STUND.
MINA SOLIGA HELGPLANER HAR FÅTT TA VÄNDNING. INTE ALLT FÖR OVANLIGT VID DENNA TIDEN PÅ ÅRET. DET ÄR BARA MIN FANTASTISKA TUR ATT ALLA RÅKAR TA STUDENTEN OCH ÅKER PÅ FESTIVAL JUST NU NÄR ALLT JAG IDAG LEVT FÖR SPRÄNGTS I LUFTEN.
JOBBA IMORGON, JOBBA PÅ LÖRDAG.. VAKNA UPP ENSAM PÅ SÖNDAG. GÅ TILL SKOLAN PÅ MÅNDAG OCH FÅ TUSEN SAMTAL AV ALLA HUR PACKADE DE ÄR NERE I SÖLVESBORG OCH HUR MYCKET DE GJORDE BORT SIG PÅ STUDENTEN.
JA, DETTA KOMMER GÅ ÖVER. JAG VILL NOG BARA HITTA ALLA ANLEDNINGAR TILL ATT INTE BESKYLLA MIG SJÄLV JUST NU.. JAG HAR FAKTISKT LYCKAS DRIVA MIG SJÄLV TILL VÄLDIGT DÅLIGT HUMÖR IDAG. FASTÄN JAG GÄRNA VILL SKYLLA PÅ..... EXEMPELVIS... JESUS? FASTÄN JAG INTE ÄR TROENDE.. MEN OM JAG VAR.? NEJ, URS SÅNT TRAMS.
JAG VILL SITTA OCH SKRIVA EN HEL SÖNDAG OM HUR VILD MIN HELG HAR VARIT. FÖRSKÖNA HELA SKITEN OCH LÅTA ALLA TRO DET VÄRSTA. JAG VILL ÅKA NÅGONSTANS OCH LEKA MED ELD. JAG VILL PACKA EN VÄSKA OCH GLÖMMA MITT PASS. JAG VILL UT I SOLEN OCH LÅDSAS ATT DET REGNAR. JAG VILL FÖRSTÖRA EN FEST OCH SPY I EN VAS.

IBLAND ÄR DET TORSDAG

I SOLD OUT MY SOUL TO THE DEVIL, CHEAP AS HELL.

KONSTIG BANBRYTANDE ONSDAG. GICK TILL JOBBET FRIVILLIGT KLOCKAN ELVA, KUNDE GÅTT DIT SENARE, KUNDE GÅTT DIT SENARE. MEN JAG GICK DIT KLOCKAN ELVA. DET VAR GANSKA VINGLIGT, TACKAR MIN FANTASTISKA KROPP FÖR GRATIS FYLLAN PÅ JOBBET.. DET GÖR DAGEN SÅ MYCKET LÄTTARE ATT TA SIG GENOM.
GICK SENARE TILL MIN FAVORIT DOKTOR, BENGT SOM KÄNNER MIG OCH VET MIG. VI GJORDE EN HELKOLL PÅ MITT YRSEL. BLOD, URIN, EKG, NEOURLOGISKA TESTER.. RENA FESTEN! DET VISADE SIG ATT JAG MÅSTE SLUTA ÖVERVÄGA MITT ÄTANDE OCH BÖRJA GRISA I MIG MAT ISTÄLLET FÖR ATT STÅ ÖVER JÄMT OCH STÄNDIGT FÖR ATT JAG INBILLAR MIG MASSVIS MED SAKER. MITT BÄSTA TIPS OM MAN INTE VILL ÄTA (sig fet enligt mig) ÄR ATT INBILLA SIG ATT MATEN ÄR RENT GIFT ELLER GAMMAL.. OCH OM MAN DÖR AV SVÄLT HAR MAN I ALLA FALL FÖRSÖKT SKYDDA SIG..
JAJA! JAG GILLAR MAT! DETTA KAN JAG NOG FIXA.

JAG VET INTE RIKTIGT HUR JAG SKA STÄLLA MIG INFÖR HELGEN. JOBBA PÅ LÖRDAG ELLER ÅKA TILL STOCKHOLM HELA HELGEN, DÄR DET FÖRÖVRIGT SKA BLI SUPERFINT VÄDER. JAG VILL KOMPENSERA MIN FÖRRA LÖRDAG EFTERSOM ATT JAG GICK HEM PGA FÖR MYCKET YRSEL. MEN JAG BEHÖVER TRÄFFA FABIAN OCH ÅKA FRÅN HÖNÖ LITE.
DETTA BORDE INTE VARA ETT SVÅRT BESLUT ATT FATTA.

JAG KÄNNER OCKSÅ EN VISS ÅNGEST ÖVER HELA FREDAGEN.. DÅ SKULLE JAG EGENTLIGEN TAGIT STUDENTEN. YES, MP3T TAR STUDENTEN. MEN JAG ÅNGRAR INGENTING.. JAG FÅR VÄL DRICKA VIN OCH FIRA MINA ANDRA SMÅ FRAMGÅNGAR..

INNAN JAG AVSLUTAR HAR JAG EN SISTA SAK ATT TILLÄGGA.
DU MÅLADE ÖVER ALLT JAG NÅGONSIN VARIT MED TUSENTALS FÄRGER.

GBG REGN

URS. VET INTE RIKTIGT VAD JAG SKA TA MIG TILL IDAG. SKULLE EGENTLIGEN HÄLSAT PÅ ANNIKA MEN FICK ALLDELES FÖR MYCKET YRSEL PÅ VÄGEN SÅ JAG FICK VÄNDA HEM IGEN..
NÅ, JAG FICK I ALLA FALL KÖPT IGEN ISABELLES LADDARE SOM JAG ANTAGLIGEN GLÖMDE PÅ TÅGET (349 kronor... hurra?).
SEDAN KLOCKAN FEM HAR JAG LEGAT I SÄNGEN OCH KÄNNT MIG SOM EN STOR FET DEG INKLETAD I MASSA MYROR.
JA? JAG FÖRSÖKER DEFINIERA MIN YRSEL. JAG HAR ALDRIG HAFT YRSEL. INTE PÅ DETTA SÄTTET. NÄR JAG GÅR RUNT OCH SÅ KÄNNER JAG MIG PÅ GRÄNSEN TILL SKITPACKAD, MEN ÄNDÅ TILLRCÄKLIGT MEDVETEN. NÄR JAG LIGGER NER KRYPER MYRORNA RUNT I HJÄRNAN OCH JAG VET INTE RIKTIGT VART JAG SKA FÄSTA BLICKEN.
JAG KÄNNER MIG INTE SJUK. BARA HELT BORTA... KÄNNS SOM OM MIN BENSTRUKTUR HAR FÖRVANDLATS TILL BLY. HURRA. IMORGON SKA VI TILL FRARBROR DOKTOR IGEN.. JAG SOM ALDRIG HAR HUVUDVÄRK HAR FAKTISKT DET NU.. ÄVEN OM DET ÄR LITE SÅ ÄR DET EN NY UPPLEVELSE.. MIN KROPP HAR BALLAT UR FULLSTÄNDIGT. MEN DET ÄR OKEJ. FÖR TILL HELGEN SKA JAG TILL STOCKHOLM.. OCH VAD ÄN MIN KROPP PYSSLAR MED JUST NU SÅ KOMMER JAG FORTSÄTTA MED VARDAGEN SOM VANLIGT. DET ÄR INTE ALLA SOM FÅR UPPLEVA YRSEL FLERA GÅNGER OM DAN.. NEJ, VISSA DÖR FAKTISKT.. JAG TROR MITT OFÖRKLARADE YRSEL HAR GIVIT MIG LITE NY LIVSVILJA.. ELLER NÅGOT.. VÄNTA BARA TILLS JAG VAKNAR I NATT MED YRSEL. DÅ ÄR JAG INTE SÅ FRÄCK LÄNGRE. NEJ, DÅ SMSAR JAG ANNIKA OCH VÄCKER PAPPA. LIKA BRA ATT ERKÄNNA DET NU SÅ INGEN FÅR FÖR SIG OCH SEDAN INSER.. MEN JUST NU SKA JAG RINGA MIN MAN OCH KURRA I LUREN... DET HAR TROTS OMSTÄNDIGHETERNA VARIT EN BRA DAG... CHRISTOFFER MÅLADE EN BILD AV MIG, JAG FICK KAFFE I SKOLAN, DET REGNA LITE MYSIGT OCH PAPPA GJORDE FRUKTSALLAD.... FAST JAG INTE ORKAR ÄTA DEN NU SÅÅÅÅÅ... JAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAAAAAAAAAA. HEJ DÅ

EN GÖTEBORGS FIKA

IDAG HAR NOG VARIT EN BRA DAG. BORSETT FRÅN MITT YRSEL SOM KOMMIT OCH GÅTT SOM DET VELAT, MEN LITE YRSEL FÅR ABSOLUT INTE RUINERA MIN DAG.
GICK TILL DOKTORN FÖR ATT FÅ SVAR PÅ MINA YRSELFRÅGOR. MITT BLODTRYCK SAMT BLOD HADE BRA VÄRDEN. MIN VIKT DÄR EMOT KUNDE VARA BOVEN OCH TONÅRINGAR BRUKAR DRABBAS AV YRSEL. SEDAN PÅSTOD HAN OCKSÅ ATT JAG ÄR NOG EN MÄNNISKA SOM KÄNNER EFTER VÄDLIGT LÄTT, SOM KÄNNER AV DET MYCKET STARKARE ÄN VAD ANDRA SKULLE GÖRA. MED ANDRA ORD ATT JAG VAR KÄNSLIG OCH PARANOID. DETTA VILLE JAG GIVETVIS INTE KASTA UPP I ANSIKTET PÅ EN FRÄMMANDE MÄNNISKA, MEN LITE KÄNSLIG KAN JAG NOG VARA.
HUR SOM HELST VERKAR DET SOM OM DET INTE FÅR BLI SÅ MYCKET BODYPUMP FÖR MIN DEL PÅ ETT TAG. UTAN LÅNGA PROMENADER OCH MYCKET MAT KANSKE SKULLE BIDRA TILL NÅGOT BÄTTRE. OM DET BLEV VÄRRE OCH RUMMET PLÖRLIGT SKULLE BÖRJA RÖRA PÅ SIG ORDAGRANT KUNDE DET BLI AKTUELLT FÖR ATT KOLLA IN HJÄRNAN. HOPPAS DETTA ÄR EN TILLFÄLLIGHET OCH GÅR ÖVER. JAG HAR JU ÄTIT GLASS OCH DRUCKIT COLA IDAG!
ANNARS VAR DET MYSIGT MED EN MORGONPROMENAD TILL ÖCKERÖ MED JESSICA OCH QUALITY TIME MED TESS.
DET BLEV OCKSÅ EN TUR RUNT SLINGAN MED MIN GAMLA FAR SOM FÖRÖVRIGT HAR FYLLT 56 ÅR, KÄNNS LITE KONSTIGT. HAN HAR ALDRIG KÄNTS GAMMAL. ÄR DET TASKIGT ATT SÄGA ATT NÅGON ÄR GAMMAL NÄR MAN BLIVIT 56? FYRA ÅR KVAR TILL 60? OCH FÖR ATT PAPPA ANTAGLIGEN SKULLE LÄSA SÅ VILL JAG OCKSÅ TILLÄGGA ATT HAN ÄR STÖRST BÄST OCH STARKAST..
JAG KOMMER NOG SAKNA SMÅ GÖTEBORGSFIKOR OCH PROMENADER RUNT HÖNÖS SLINGOR. JAG KOMMER JU SAKNA PAPPA... JAG VILL ATT DU RINGER VARJE DAG OCH FRÅGAR OM JAG ÄTIT ORDENTLIGT!
IDAG ÄR JAG NOG LITE PAPPIG.
NÅVÄL! IMORGON SKA JAG HA ÄNNU EN MORGONPROMENAD MED JESSICA SÅ JAG BORDE LÄGGA MIG.. KANSKE SE LITE PÅ TVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV.. NEEEJ, URS SÅ TRÅKIGT. RINGA FABIAN SKA JAG. TA TA


SUCKED YOU UP TODAY

JAG TYCKER FORTFARANDE DET ÄR INTRESSANT OCH NYTT ATT SKRIVA MED ENDAST STORA BOKSTÄVER.
VISSA DAGAR TILLFREDSTÄLLS JAG LITE AV MYCKET ÖVERDRIFT. SOM ATT PRATA HÖGT, PRATA TYST, SKRATTA HÖGT ELLER INTE SKRATTA ALLS. VISSA DAGAR INTE ENS PRATA. DET ÄR SÅ JAG IBLAND BARA STYR. DET ÄR SÅ JAG IBLAND BARA FUNKAR. ANNARS FUNKAR JAG INTE ALLS.
DENNA HELGEN HAR VARIT EN SÅN HELG DÅ MAN INTE GÖR NÅGONTING. GÖMMER KLOCKAN, GLÖMMER BORT VILKEN DAG DET ÄR OCH FÖRSÖKER REPARERA SIG SJÄLV.
MEN JUST IDAG KÄNNER JAG FÖR ATT GÖRA SAKER SOM SKILJET VARDAGEN. SÅNA SAKER JAG ANNARS INTE UPPSKATTAR ATT GÖRA.
TA EN FIKA I VASA OCH SE PÅ ALLA ROLIGA/TOKIGA PERSONER SOM SMYGER UT I SOLEN, KOMMENTERA EN SPALT I METRO, KANSKE GÅ PÅ BIO OCH ÄTA PÅ EN DYR RESTURANG, DRICKA ETT GLAS VIN UTE OCH SKRATTA ÅT NÅGOT MAN ALDRIG ANNARS MORALISKT RÄTT INTE SKULLE SKRATTA ÅT.. PRACKA PÅ ALLA LITE GÖTEBORGSHUMOR OCH PEKA FINGER ÅT NÅGON SOM HAFT EN DÅLIG DAG.
VARA UTE HELA NATTEN OCH SKRIVA OM DET PÅ MORGONEN INNAN MAN LÄGGER SIG.
KANSKE SKICKA IVÄG EN KONTAKTANNONS VIA FLASKPOST.. OCH HOPPAS PÅ ATT FABIAN HITTAR DEN.
SÖNDAG ÄR EGENTLIGEN MIN HATDAG MEN JAG TROR JAG GIVIT UPP PÅ DET NU. DOM KOMMER NÄR DOM VILL ISTÄLLET. SÖNDAG HAR FÅTT EN ANNAN BETYDELSE FÖR MIG. MEN FORTFARANDE ÄR JAG LITE SKEPTISK. JAG VET INTE RIKTIGT VARFÖR JAG TYCKER SÅ ILLA OM SÖNDAGAR. JAG ÄR INTE RÄDD FÖR MÅNDAGAR, JAG ÄLSKAR NYA VECKOR. EN NY VECKA ATT TYCKA NÅGOT ANNAT, STARTA NÅGOT ANNAT, VARA NÅGOT ANNAT.
JAG HAR NOG ALLTID TYCKT ATT SÖNDAGAR ÄR EN SÅN DAG MAN BORDE DRA SIG LITE EXTRA I SÄNGEN, ÄTA EN RIKTIGT GOD OCH LÅNG FRUKOST, TASSA RUNT OCH PYSSLA HEMMA, KANSKE GÅ EN PROMENAD, LAGA MAT TILLSAMMANS OCH SE EN BRA FILM. MEN JAG VAKNAR 95% AV ALLA SÖNDAGAR ENSAM.
MEN JAG FÅR STÅ UT MED NÅGRA BITTRA SÖNDAGAR TILL.
OM CIRKUS TRE MÅNADER (KANSKE LITE DRYGT) HAR JAG LÄMNAT HÖNÖ OCH GÖTEBORG.
UNBELIVEBLE. NEJ, JAG KÄNNER INTE SÅ. DETTA ÄR VAD JAG VILL OCH JAG HAR FÅTT ÖMSESIDIG RESPONS.
NEJ. RESTEN AV DENNA SÖNDAGEN SKA JAG STÄNKA NED MED LITE RÖTT VIN OCH COURTNEY LOVE


HOLA

EFTERSOM ATT JAG ALLTID SKRIVER MED SMÅ BOKSTÄVER SKA JAG ENVISAS MED MIG SJÄLV OCH SKRIVA MED ENDAST STORA BOKSTÄVER. ÅTMINSTONDE I KVÄLLENS ANTAGLIGEN ONÖDIGA INLÄGG.. ORDET "ANTAGLIGEN" KÄNNS SOM ETT ONÖDIGT TILLÄGGSORD IBLAND. MAN SKRIVER DET (IBLAND) BARA FÖR ATT FYLLA UT TEXTEN. LIKSOM VADÅ ANTAGLIGEN? KANSKE?
HUR SOM HELST VERKAR DET SOM OM JAG OCH MISTER MY MAN FABIAN HAR FÅTT EN VISNING PÅ EN LÄGENHET I STOCKHOLM. ÄVEN OM JAG I MIN SKALLE ENVISAS OM EN STUGA SÅ KOMMER DET KANSKE BLI LÄGENHET.. FAST Å ANDRA SIDAN VILL VI HELLRE BO I EN STUGA.. SÅ OM EN STUGA KOMMER UPP TILL ETT RIMLIGT PRIS (VILKET DET NÄSTAN ALDRIG GÖR, FÖR FOLK TROR ATT DE SOM VILL BO I STUGA ÄR RIKA GAMLA PENSIONÄRER, FÅR MAN SÄGA SÅ? NEJ, VAD TASKIGT. JAG KÄNNER FAKTISKT INGEN PENSONÄR SOM BOR I STUGA. JAG KÄNNER INGEN SOM BOR I STUGA. BEKLAGLIGT! JAG HÄNGER INTE HELLER MED FLER PENSIONÄRER ÄN FARMOR OCH FARFAR.) OCH FALLER OSS I SMAKEN SÅ KOMMER DET GIVETVIS BLI MER UPPMÄRKSAMMAT.
IDAG HAR JAG NOG DAGDRÖMMT MYCKET, FAST ÄNDÅ MINDRE ÄN VANLIGT. OCH VARFÖR SKREV JAG JUST NER DET?
JUST NU VET JAG INTE HELLER OM JAG ÄR HUNGRIG ELLER TRÖTT. JAG VILL HA MARTINS KORVSTRÅGANOF(?) SOM HAR GJORDE I ORDNING TILL MIG, ANNIKA OCH SIG SJÄLV IGÅR KVÄLL. DEN VAR ADOREBLE FÖR MIN MUN.
TIDEN BÖRJAR BLI LITE ALLT FÖR MYCKET. JAG SKA UPP TIIIIDIGT IMORGON OCH GÅ TILL JOBBET...
DET VAR INTE ALLS LIKA KUL ATT SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER. JAG KOMMER NOG GÖRA DET I FRAMTIDEN.
KAN VARA MITT LILLA BEVIS PÅ ATT DET INTE FINNT EN MELLANGRÄNS FÖR MIG. ANTINGEN SÅ ÄR DET ÖVER BÄGAREN ELLER SÅ ÄR DEN HELT TOM. OKEJ, NU SKA JAG VERKLIGEN HÅLLA KÄFTEN.
GJORDE ETT KÄRLEKSTEST IDAG.. JAG OCH FABIAN VERKADE INTE PRECIS VARA DET PERFEKTA PARET, MEN JAG OCH ANNIKA SKA TYDLIGEN GIFTA OSS. GIVETVIS TROR JAG INTE PÅ SÅNT TRAMS. JAG OCH FABIAN ÄR PERFEKTION. TATA

gift

jag sprängde just mina öron... tror jag..
igår var en riktig myskväll... det var tyst, fuktigt, lite kallt och för en gångs skull var det inte en käft i skogen mer än vi.. några små djur prassla nog runt bland buskarna... annars var det bara vi. några öl och några mariekex..
just nu är jag hungrig... och i behov av så mycket annat som inte finns... synd att man ska behöva vara så jävla bortskämd. ska nog läsa ut boken och äta upp min bulle...
jag längtar tills jag flyttat.... längtar tills jag och fabian ska köpa dom fina tallrikarna på indiska... och vad som gör honom bäst är att han också tycker det är kul... om inte, så lådsas han åtminstonde för min skull. såååååååååååååååååååå han är helt enkelt lite bättre än alla andra. TATA

inte ok

this world is a whore

saft?

den heliga saften är borta.. svartvinbärssaften från örns dricker vi med andakt i detta hemmet. vi köpte en ny flaska för ett par timmar sen.. men varken jag eller pappa minns var vi kan ha lagt den. ännu ett nytt uppdrag för familjen ling.
vi får åka och köpa en ny flaska innan vi torkar ut.




 


tata

ganska körd idag efter mitt omöjligt långa arbetspass igår, men det var kul.. som vanligt..
HÖNÖ..... är inte alls så soligt idag som smhi påstår.. nej, jag ska ta mig hem till annika o martin istället. tjing tjing!


inte ok nr2

jag är fast i min nya bok när ingen annan ser som jag köpte imorse och har några få sidor kvar av. den är fruktansvärd.. den känns så overklig att den nästan kunde vara överroamtiserad.. vilken hemsk sak att tycka och tänka egentligen.. självklart är det en sann berättelse... allt annat känns onödigt att läsa.
jag måste ta små pauser emallnåt.. det blir liksom alldeles för mycket.. ungefär som när jag såg på prozac nation som också är en sann berättelse, som också finns att läsa.. som jag förövrigt inte kunde sitta still till..
det är lite samma grej med denna boken..
jag har haft ovanligt mycket ångest idag.. väldigt ovanligt mycket... väldigt ovanligt mycket när det ändå var så längesen jag drabbades av tvättäkta ångest... ibland har jag lite fejkångest... det är nog bara min dåliga självbild som vill göra sig påmind.. men idag har det verkligen varit av den renaste sorten.. efter ett tag känner man sig overklig.. den tillhör liksom tillslut vardagen. det är värdelöst egentligen.. jag måste ta reda på vad den kommer ifrån.. eller om min hjärna helt enkelt är lite på sniskan.. det är inte heller ovanligt.. men alldeles för ovanligt för mitt nuvarnade liv. jag tror det är stress. det är min bästa ursäkt.. det har alltid varit min bästa ursäkt.. det är den enda försvarsmekanismen till alla andra grunder.. jag är inte deprimerad, jag är stressad.. jag orkar inte sitta och koncentrera mig på att andas.. jag orkar inte känna att hjärtat försöker hitta sig en väg ut genom att slå sig ut.. jag kan verkligen inte sitta still. det är som tusen små arga bin surrar under skallbenet... jag är inte stressad. jag är trött. godnatt

inte ok

dålig morgon


överkurs

min man är väldigt tillfredställande att se på när han läser. har iakttagit honom ett antal gånger utan att han har märkt det. jag känner mig ganska hemlig då. ska åka tidigt imorgon så det blir nog bäst att jag lägger mig snart.... eller.. sova kan jag göra på tåget.. men jag har inget mer att skriva. jo... nu när jag ändå är i göteborg igen.. så slå mig en signal.. jag går ju bara hemma... det är bara min kontaktperson på sats som verkar ringa mig... hej då

äh!

idag har jag nog gjort några otänkbara saker.. ätit pizza till frukost, bortstat ut mit hår, städat och bakat en riktigt stor snus och lagt den under min läpp. känner mig allt för cool för er alla.
jag är fortfarande i stockholm... haha jo. min lördag var nog lite galen. drack väldigt mycket öl (känns ganska ovant) dansa med världens roligaste tjej.. kom på mig själv att vara lite för godtrogen med människor.,,  sen var det någon galen brud som ville slåss.. jag gillar det! det måste vara mycket dåligt självförtronde som ska till om man vill slå en tjej som råkar stå före i kön till bardisken. kanske bara en dålig dag?. om jag inte hade sådan självbehärskning i den stunden hade det varit catfight.. men å andra sidan lägger jag inte ned tid på sånt trams utan är alldeles för upptagen med att ha kul.
annars sitter jag här o fryser. väntar på att fabian ska komma tillbaka... ska nog åka och möta honom...
denna veckan har jag fått två frukande arbetspass.. 07.oo-19.oo och 07.oo - 16.oo.. inte så farligt egentligen, men jag lär nog balla ur lite på tolvtimmars passet... det är bara att dricka kaffe och vara glad! så länge det finns mycket att göra så är det helt okej.... vad ska jag annars göra liksom? njuta av det fina vädret som har gått och gömt dig? städa? packa? se på tv? träna?
dagens ansträgning blir att köpa en biljett till göteborg. nu ska hag ringa vera o prata vett! tata


if its not ruff its not love at all.

det var ganska mysigt att packa ned och börja röja... för nu ska jag flytta. kan inte skriva mer om det, känns för overkligt. sen kommer det som en loska i ansiktet... MM..
som jag oftast säger så lever jag för olika saker varje dag.. idag lever jag för denna annonsen på blocket  http://www.blocket.se/stockholm/Fantastiskt_hus_pa_Algo_uthyres_21716466.htm?ca=11&w=1 , tänk att en stockholmare har andvänt sig av göteborgshumorn. jag vet inte hur eller varför men jag har skrattat högt för mig själv ganska länge..
jag vet inte om jag vill ha snus eller kaffe.. eller bådeoch.. det har varit en lång dag.. gick upp halv sju och sedan dess har det varit ett ständigt röjande och städande.. jag kan inte fatta att jag har så mycket grejer....... och skit.. det tar aldrig slut heller. men idag har jag varit händig och monterat ned ett stort skrivbord.. som ändå ska slängas... men jag kände mig ganska bra tills allting rasa.. hur som helst verkar jag ha fått lite ordning i mitt kaos.. känns som om jag inte kommer någon vart.. borde egentligen börja röra på mig nu, ska träffa annika innan boxningen. men först ska jag få min dagliga dos av dylan och knaffi (snus o kaffe)
blir det en mary-annika kväll idag eller blir det sofistikerat tvtittande? om det ändå vore så väl... göteborg får lov att anpassa sig ikväll.. det kanske bara blir förmiddagen med knaffe..jag ska ju träna sen... och efter det? ingen vet... hemligt!
nu ska jag sluta vara så fjantig, jag tror inte på hemligheter och jag tror inte på sofistikerat tvtittande.. jag tror på blocketannonsen...

bala

äntligen har det hänt något bra av öckerös brist på resurser, jag är ledig imorgon och på fredag eftersom att båda våra lärare är på klassresa och kurser.. eller något..
jag gick nämnligen och grubblade på hur jag skulle hinna med allt annat de två kommande dagarna om jag också ska gå till skolan.. efter att jag grubblat upp för hela berget räckte öckerö kommun mig en fallskärm. pent, pent.
väntar på att klockan ska bli två, sedan ska jag ta mig ned till jobbet och förbereda för de som ska ta lördagspasset eftersom att jag inte kommer kunna jobba på lördag.. nej, jag ska bala i stockholm på lördag.. hurra, hurra, huraa. baka en lite bulle och sånt.
efter lite ansträgning och kafiiiii på jobbet ska jag ta mig in till tess och lirka tepåsar..
idag är jag trött och har träningsverk.. men det får vara mina krigskador.. jag har ju svartvinbärssaft och snus att trösta mig med. idag har jag gått ytterligare en mil, ska promenera till jobbet och till färjan sen så det fylls nog på med sex kilometer till... jo, det känns viktigt att skriva ned det och minnas det. det känns viktigt för mig att säga att jag gör något, rör på fläsket och planerar något... istället för att ligga i sängen hela dagen och kanske sedan ta en tablett för att orka gå utanför dörren. det känns mycket bättre att skriva om att jag rör på mig istället för att skriva om hur ohändelserik min dag har varit.. hur många tabletter jag har tagit och hur många till jag ska behöva ta för att somna, hur många till jag ska behöva ta imorgon för att orka le..... NEEEEEEEEEEEH.. urs så fjantigt! nu ska jag göra något.

leftovers

bodypump idag. belive it or not... jag var grym!!!!!!!!!!!! på torsdag ska jag på bodycombat och på fredag ska jag boxas. hurra! imorgon kommer jag knappt kunna gå men det är det värt.. har knappt kunnat gå idag efter gårdagens fotboll.. (ja, ni läste rätt, majsan har spelat fotboll)
idag har jag promenerat en mil.
ursäkta att jag sitter här och skryter. känner du dig träffad på ett obehagligt sätt så kan det vara ditt bristande självförtroende som försöker ta sig samman.. men för all del, sitt där hemma och sura. jag förtjänar att sträcka lite på mig efter detta.. känns som om det bara har varit gnäll det senaste och lite bra kritik skulle inte skada.
det har varit en mysig dag faktiskt... promenerat i solen, varit i skolan, städat lite, lyssnat på massvis dylan o hole, sovit lite i soffan, druckit kaffiiiii med isabelle i solen och haft ett aktivt träningspass i en timma.. till och med fått en snabbkurs i stickning..
imorgon ska jag promenera, jobba lite och kanske till och med dricka lite te med tess..
jag vill att det ska bli torsdag... då blir det nog en mary-annika kväll efter bodycombat (som jag inte riktigt vet vad det är än) och en mary-annika kväll mitt i veckan är väldigt behagligt... kanske blir lite mary-annika fredag också.. då ska jag också träna... det är ganska så trevligt.. isabelle är väldigt rolig att träna med.. hon är så positiv och mysig.. och min personliga instruktör.. jag blir ju så ängslig bland främmande människor men hon roffar åt sig min fullaste uppmärksamhet.. fantastiskt.
på lördag sitter jag på ett tåg till stockholm igen. det kommer bli ett riktigt bra slut på en riktigt bra vecka.. nå, det är bara tisdag och vilket berg som helst kan växa upp ur ingenting imorgon.. men jag gillar det! det är så det ska vara.. vad skulle vardagen vara utan en bergsklättring och fallskärmar? låt bli att svara.. jag vill inte bli smittad av det bescha vardagsmönstret... nu ska jag och mina endorfiner få lite sömn.. TA TA


KAV BLEG (alldeles stilla)

jo tack, jag borde städa lite. känns som om jag gjorde det hela förmiddagen igår..
men det blev nog mycket glass, thaimat och promenad med isabelle igår.
vi såg också en hysteriskt bra dansk film igår. isabelle är ett mästerverk när det gäller bra film.
idag var jag och hälsa på spindeln i den nya lokalen dom fått. ett jättefint stort hus i hamnen. min tavla hängde i köket...
fick också lennarts adress på gotland, jag kommer överraska han i sommar om jag hinner dit.
från en sak till en annan så tror jag att det kommer en riktigt bra vecka... har gått fem kilometer idag, det blir nog ytterligare sex kilometer sen efter att jag tagit mig an hönös slinga.
JO! jag har ett lite ömål lexikon här i min famn så jag tänkte ge er några ord som ni kan sitta hemma och öva på:
min personliga favorit, bala - dricka hämningslöst.
låmme - ficka
töga - dimma
tjotte - ej infödd ö-bo (tjotte står för den 28 dec, de menlösa barnens dag)
ver, vörna - väder
swemra - svimma
kröser - lingon
nöggel - nyckel
klamp - stekpanna
glana - stirra, glo
pent - trevligt, fint
gaarn, gaart - galen, galet

jag önska att jag kunde ömål... haha.. det hade la vart helt gaart, tagit min klamp i tögan och lagt nögglarna i låmmen och glanat på er alla... de hade la vart pent!
jaja, åhjanadå! imorgon ska jag vara hurtig och träna på sats med bellsson och jobba på onsdag.. någon dag i veckan blir det lite mary-annika quality-time.. på lördag åker jag till stockholm igen men denna gången i förstaklass vagnen, det ska bli spännande. det har jag inte gjort sen jag åkte dit första gången.. man får la unna sig lite pent.. veckorna bara går. jag väntar på mitt sommarshema så jag kan planera lite. just nu står det ganska still men ändå tillräckligt i rörelse.. det är bara när man känner efter som det känns väldigt stilla.. det är bara måndag, men det känns bra nog som onsdag.
neej. jag borde börja städa ikran (lite granna) öva på mitt ömål... kanske ringa min man. TATA!

.

jag vet inte vem jag är idag

jag är en bubbelpool kom hit och ta ett bad .

känner mig superkänslig och gnällig just i denna stunden... har ont överallt (vad jag fått för mig) från dörren i stockholm till dörren på hönö tar det fem timmar.. det är inte en liten utflykt till macken för en ny dosa snus inte. åhja.. jag satte mig inte här för att klaga. jag myser till stefans sundströms musik, snus och fanta.. en mycket bra fredagskväll med egentid... jag har till och med tid att känna efter om jag möjligtvis har ont någonstans.. det gör jag i och för sig jämt. fabian får stå ut med mycket.. fast gnäller jag mycket och ofta? undrar om jag någon gång har frågat det? betyder det att jag gör det då? jag påpekar det själv ibland faktiskt. är jag gnällig? en vetenskap jag kanske kan leva utan.
jag undrar också varför man han så många msn kontakter? jag rensar ut ganska regelbundet (haha) men ändå har jag konstiga kontakter jag inte riktigt kan sätta fingret på varför.. det har liksom ALDRIG hänt att man gett ut sin msn på fyllan i alla fall mig.. tror inte jag ens gett ut mitt nummer... haha. jag älskar när tess ger ut sitt numm "mitt nummer är 0569723563132"..
i alla fall så blir jag nervös när okända personer helt plötsligt börjar skriva på msn som om man känner varandra, som om man bryr sig vad den ene till den andra har gjort idag.. jag ska säga vad jag har gjort idag! jag har åkt tåg utan mp3 och där var det nog med skrikande barn och totala främlingar som pratade högfärdigt om sin senaste fylla.. förresten så var det tre jätteroliga sthlmskillar på tåget idag, dom var nog inte mer än 16 men hade humor som en göteborgare.. (enligt ett test i radio som tess berätta om idag så är göteborgarna roligast i hela sverige)
från en sak till en annan. jag menar inte att någon främmande och obekväm människa har försökt föra en konversation på msn med mig idag.. men jag kom bara och tänka på det.. jag gillar det inte riktigt.
det är ungefär lika bekvämt som att sätta sig och kallprata med någon man av en slump har träffats och hejat på max tre gånger pga gemensama vänner. JAJA
imorgon ska jag jobba, fan, vad trevligt! det är faktiskt kul.. hoppas jag inte har de konstiga magsmärtorna imorgon då.. det är faktiskt en sak jag inte inbillat mig.. det började i förrgår men det är bättre idag.. tror det har någon koppling till min kroniska magkatarr.. men jag måste fråga doktor bengt om jag ska börja äta magsårsmedicin igen... jag kan ju faktiskt röra mig..
imorgon efter jobbet blir det en kväll med mina guldklimpar tess o vera.. vi antagligen på något kalas. annars fastnar vi väl i köket med en låda vin och ballader. det går faktiskt lika bra.. jag märker att jag det senaste har blivit lite skeptisk till nya människor... speciellt när jag fick två okända killar till att lämna vårat sällskap förra helgen. jag bad faktiskt om ursäkt. men dom gick ändå..
jag är nog en riktig bitterfitta emellanåt.. det är synd när jag till 95% av tiden är väldigt allmänt trevlig...
fast jag är väl som vanligt... väldigt markerande men senare töntigt snäll.
vi får väl se vad det blir av imorgon.. kommer väl skriva om det på söndag.. om mitt lilla stadsäventyr med mina stadspinglor.. fast jag vill nog kedja fast mig vid tess köksbord imorgon med antingen te eller vin... men just nu borde jag sova med tanke på att jag ska upp sju imorgon. HURRA!


i havent been gone very long but it feels like a lifetime

en snus har just spritt glädje i hela min mun, jimi hendrix minglar och jag ska passa femtåget i eftermiddag.
jag tycker inte alls att det är speciellt frestande att åka tillbaka till göteborg. men det ska bli kul att jobba. ska också försöka peta in en dejt med isabelle.. hon med vilda skogsgröna ögon.. även om inte alls så många skogskatter har gröna ögon, så är hon den skogskatten med gröna ögon.
jag saknar alla varje dag.. kanske mer de stunderna som gjort livet lite mer värt att överleva. väldigt sällan tänder man den elden ensam..
jag vill bara att det ska rulla på nu. det är så mycket som händer i maj och juni.. det kanske inte är mycket. för mig är det tillräckligt. när allt annat är så upp till hälften och hälften vore nog. men måste ändå bli helt.
jag hoppas verkligen att vi hittar en stuga snart.. och jag upptäckte att detta är helt nytt för mig. visst har jag tagit med mig min tandborste på många olika turer och trott att alla är den sista.. men i slutändan är det bara mitt sätt att vara anpassningsbar.
detta är helt nytt för mig.
jag ska flytta. jag trodde jag visste allt men jag vet ingenting om det.. jag har aldrig behövt bära med mig mer än tandborsten och en fullproppad plånbok att spendera. jag trodde jag hade upplevt det mesta.. kalla mig naiv. men just nu har jag ingen aning. det är ett helt annat liv och det är mycket som ska till mer än en tandborste.. fan, vad jag nämner den ofta. denna gången lämnar jag kvar den i göteborg och köper en ny! jag får alltid mig själv att låta så liten. men jag är för ung för att vara så gammal som jag är och är egentligen för gammal för att stoppa tiden så ofta som jag gör.
det finns inga måsten i mitt liv... men mitt sätt att leva för stunden måste kortas ned.
detta är ju en ny sak. jag borde vara extalterad och nyfiken.. jag är nog mer stressad och tänker på alla måsten som kommer flyga rätt in i vardagen.. ett.. överleva.. två köpa ny tandborste. tre det är en dag imorgon också.
belöning blir att få vakna brevid fabian varje dag.. det gör detta nya lilla besväret värt.
jag trodde inte att det fanns någon som fabian ( jag trodde i och för sig aldrig i mina vildaste fantasier att jag skulle flytta ut i skogen i stockholm... jag trodde att jag skulle flytta ännu längre ned i landet ensam i en stuga i skogen med en katt, en bra överlevnadsteori och börja skriva på en bok.. jag är förtjust i mitt nyfödda öde.) och även om vi har kommit överens om att känslomässiga klyschor är onödigt så har jag äntligen hittat hem.

eh

jag vill att klockan ska bli kvart över tre så jag kan sätta min 36or utanför dörren och möta upp my man...
så att vi kan gå handla och sedan laga mat. skönt att vara "ledig",,,, imorgon åker jag tillbaka till göteborg.. tråkigt.. ska ju bara jobba sen så åker jag tillbaka till stockholm igen nästa vecka.... och så är det helg nu när jag kommer tillbaka.. så mycket klagande blir det nog inte... tyra (kisekatten) har varit ett perfekt sällskap här i soffan ett par timmar... kelat... fast hon har legat på min sjal i en timma och rullat runt så den är full med hår.. men det är okej...
det känns som om maj månad kommer att gå väldigt fort av någon anledning.. vi får väl se.. jag hoppas på att vi hittar en stuga snart.. det går ju väldigt fort... i augusti ska ju flytten vara klar.. och inget av allt i göteborg mer än jag har nått hit... jaapppp!! nu ska jag gå-..... TATA


time flies



fabian bakar en snus på hönö



fabian besteg kanonberget på hönö



nöjd



lite manlig fika uppe på berget

RSS 2.0