var började vi?

jag är inte mycket för att skriva om min komplicerade vardag och vilka skor jag köpte sist. jag är inte mycket för att lägga upp bilder sen min senaste drink på avenyn i göteborg. jag spyr.. och alla jävla whitetrash mammor i 15 års åldern som skriver om sitt liv.... jag undrar hur fan dom har tid att skriva meterlånga inlägg på sina bloggar när dom har minst två små barn.
nej, jag är inte arg på någon bloggare och andras val här i livet.. jag är faktiskt en väldigt positiv person till alla personer med udda beslut... väldigt positiv till alla som inte ha valt att leva i ett bescht vardagsmönster.
jag vill bara flytta ifrån hönö och göteborg nu.. samtidigt som jag är rädd att jag ska vantrivas.. det vore helt sinnesjukt. jag har alltid varit anpassningsbar.. men nu behöver jag inte anpassa mig.. jag kan äntligen kasta av mig masken och andas ut... kliva ur mitt skal och vakna.. bara vara jag.
jag undrar hur det kommer börja.. vilka blandade känslor det kommer komma fram när jag byter stad och lämnar mina rötter. det finns så mycket annat jag vill göra och vara än här.. så har det alltid varit.. och så är jag rädd för vad som ska hända. det är löjligt. nej. nu ska jag ta mig till jobbet och ringa fabian som alltid får mig att känna mig mycket bättre när jag blir sån här.

tjä

japp! jag har inte lagt ned någon tid här på ett tag.. har inte tid nu heller egentligen, ska vara på jobbet om 40 minuter, ska hinna till apoteker först och sedan köpa nya stövlar.. men jajaja! det dåliga sommarvädret som varit några dagar nu har äntligen försvunnit och solen hälsar på igen. efter alla helvetes omständigheter så känner det bättre nu.
på fredag åker vi till sonisphere.. jag, fabian och alla andra stockholmare. jag gillare.
nej! nu hinner jag inte sitta här... det är tur att man bor på en ö dagar som dessa.. tur att det bara finns ett centrum och där jobbar jag.
jag kom också på att jag älskar mitt jobb. TATA


when you see my face, hope it gives you hell.

våran lilla fisketur igår gick inte så bra men det var otroligt mysigt att åka båt igen! vi åkte hem vid solnedgången och det var sådär... jag älskar den känslan man får av att åka båt... det gungar lite och det är sommar.. det luktar salt... jaaa.. frihet.. samma känsla som att gå barfota... pappa sa till mig igår att det är bra att gå barfota.. det stimulerar hjärnan och det tror jag på! vi är inte födda med skor och vi är inte heller menade att ens sitta framför en dator.. men det är lite fantastiskt att vi har utvecklats så mycket.. fast jag tror inte på avgaser och krig.. jag tror på att man ska gå barfota och leva med naturen.
om en stund ska jag promenera till färjan och åka över till andra sidan..... sedan ska jag ta buss 240 och åka in till göteborg... och möta fabe! jaa! jag borde ta på mig kläder nu.. TATA

RSS 2.0