Mitt hem Göteborg















Its Britney bitch.




Nu ska nöjdheten själv sova som om det inte fanns en morgondag. Mycket fin fredag i Göteborg har det i alla fall varit.


Ibland, väldigt sällan. Är jag också fredagsfin




YtlighetsVARNING


  

Ja, ni ser ju säcken som hänger under mina "kärlekshandtag". Jag badar inte i ytlighet hela dagarna men denna sommaren har jag haft så mycket annat roligt för mig så jag har knappt hunnit träna eller äta! Jag har blåst omkull på 42 kg och skrattat åt Emmeli när hon undrat om jag ska med till gymmet..  Resultatet är en trött röv och ja, kärlekshandtagen är ju alltid där. Men vad fan gör det? Huvudsaken är att jag nu återgår till rutiner.... Dvs. Äta och svettas på gymmet! 3 timmar skogspromenad om dagen duger tydligen inte.. Skinnet behöver fyllas ut.. STJÄRTEN också. Godnatt godaste pussgurkor


42 ynka kilo 


Snuttiiiii

Så fantastiskt jag får ha det... Det gör mig lycklig. Men också ledsen. Någon stans i världen, just nu, föds det en människa minst lika värdig som jag och kommer aldrig få uppleva den här känslan... Just för att den lilla ovetande individen blev till där den är.. 
Uhj Uhj Uhj! Vi går ta hand om de vi kan och älska så mycket vi orkar..

Bilder på mina hundar.... Näha!?!?!??












Jag är en skogskärring men jag älskar att dansa till kl 8 på mörra























its alright




Frågan är inte om utan när ska jag köpa mitt hus i skogen??













förd i ljus, bakom alla feta lögner

Det är sorgligt och sant. Jag är inkompetent och har just nu lätt för att känna mig nedslagen. Min självkänsla sviktar. 

Jag famlar just nu runt i min lösaktiga identitet och börja inse att jag är en ganska karaktärslös och faktiskt korkad individ. Jag tänker fort och klart men det har ingen logik med min impulskontroll. Det är lättare att utöva frustration än att räkna till 3 ibland. Inte sant? 
Jag försöker tro på mig själv och mina förmågor men drabbas av självmedvetenheten som fördelar mina olika sidor i ett fack. I ett stadie där jag är en person utan klass och intellekt. Knappt någon fast identitet och i en slutsummering som är ett stort misslyckande. Känslan är en intensiv hopplöshet. Samtidigt som min hybris vill ta kraft och bevisa något jag inte kan. Allt jag någonsin trott jag varit bra på är en fantasi. Jag hatar ibland att vara min familjs avkomma för det känns bedrövligt ibland att behöva identifiera sig med de som fått mig att känna så mycket skam över den jag är. Men ändå ska jag senare inse att jag är en av dem, som jag frivilligt gång på gång motstått!
Det skriker nej i hjärtat hur mycket jag än älskar dem men jag vet inte vem jag är. Jag är ingen superfilosof men min existens och identitet börjar ifrågasättas i mitt lilla kontor innanför kraniet. Tydligen är jag rätt korkad, är det ett arvsanlag jag får leva med? 
Jag fick alltid höra i skolan att jag var så begåvad, intelligent, duktig och motiverad. Jag berördes över det och trodde på det, jag var inte överöst med beröm annars så jag sög åt mig som en torr disksvamp.
Och senare ska jag förstå att det är vad man säger till korkade ungar för att de ska känna någon sorts motivation...
Vad fan! Mer än tro hopp och kärlek, ge mig sanningen. Det är allt. 
Tack och lov för alla älskade vänner som lyckas ta fram och reflektera det goda jag har i mig. Att det existerar tvivlar jag inte och att det finns individer jag vill ge det till, det är lyckligt! 

åhå så fint det är





















I vanlig ordning










f off





Hey baby




Bösiiii






RSS 2.0